Skocz do zawartości

Programy partnerskie - Nie polecam

maqriusz182

Rekomendowane odpowiedzi

• 6 miesięcy temu...
  • Odpowiedzi 34
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Na ten moment ostrzegam przed Via SMS. W PP Bankiera za ostatni miesiąc rozliczyli wnioski tylko do 7 dnia miesiąca i jak twierdzą wszystko jest w porządku mimo dużej liczby wniosków w okresie całego miesiąca. Jak sądzę, nie tylko ja dostąłem takie rozliczenie za poprzedni miesiąc.

Skuteczne pozycjonowanie stron www | Nowe randki internetowe

Na ten moment ostrzegam przed Via SMS. W PP Bankiera za ostatni miesiąc rozliczyli wnioski tylko do 7 dnia miesiąca i jak twierdzą wszystko jest w porządku mimo dużej liczby wniosków w okresie całego miesiąca. Jak sądzę, nie tylko ja dostąłem takie rozliczenie za poprzedni miesiąc.

Witam,

Jest mi bardzo przykro, że spotkała Pana taka niemiła sytuacja. Jednak, bardzo proszę o ponowny kontakt z VIA SMS PL. Jestem pewien, że zaszło jakieś nieporozumienie, za co bardzo przepraszam. Mam nadzieję, że ta sprawa zostanie szybko wyjaśniona i załatwiona polubownie.

Jeszcze raz bardzo przepraszam i ubolewam nad zaistaniałą sytuacją.

W razie jakichkolwiek pytań, chętnie odpowiem.

Pozdrawiam,

Maciej Stępień.

Online Ekspert VIA SMS PL

• 3 tygodnie później...
  • 3 tygodnie później...

A jakieś ciekawe, sprawdzone programy partnerskie nie koniecznie z branży finansowej ktoś poleci?

Poza e-booki itp

Polecam Yerbamatestore.pl i Wywar.pl. Kawa, herbata, przyprawy, zioła i cała reszta. Wieczna prowizja naliczana jak należy. Klienci sprzed lat składali już po kilkanaście zamówień - od wszystkich miałem prowizję. Nawet jak się na nich obraziłem i przez kilka miesiecy nie zrobiłem nic (problemy z logowaniem, jak się okazało, tylko i wyłącznie z mojej winy...), nastukało mi kilka setek :-)

Pod linkiem są oczywiście refy...

https://www.zarabiani...-i-herbaty.html

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności