Skocz do zawartości

Aktualizacja artykułu o pozyskiwaniu linków- Google

strobet

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 31
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Tylko że w tym fragmencie tekstu się pomylili:

Jeśli zobaczysz witrynę uczestniczącą w programach wymiany linków w celu manipulowania rankingiem PageRank, daj nam znać. Skorzystamy z podanych informacji, by poprawić nasze algorytmy wykrywające takie linki.

Prawidłowo powinno być:

Jeśli zobaczysz witrynę uczestniczącą w programach wymiany linków w celu manipulowania rankingiem PageRank, daj nam znać. Skorzystamy z podanych informacji, by zbanować te witryny lub dać ręczny filtr.

Od dawna przecież wiadomo że google szuka tzw. pod....laczy, aby ułatwić sobie zadanie.

@Hank

Twoje linki w sygnaturce również nic nie dają. Szkodzą !!! Jestem pewien, że jak je usuniesz, to twoje strony natychmiast zajmą TOP3. Wszystkie, nie tylko te dwie.

Niestety panowie, googlarze rozprawili się z nami na dobre. Koniec katalogów, koniec precli, koniec linkowania i pozycjonowania. Nic już nie działa. Teraz pozycjonujemy tylko dobrą i unikalną treścią. Dido miał rację. Czas zamykać forum.

Muszą jakoś poinstruować darmową siłę roboczą co trzeba zgłaszać.

Do tej pory wiedzieli to tylko wybrani, czyli każdy lekko rozgarnięty pozycjoner.

Koniec pozycjonowania? To tak jak z tym końcem swiata. Co roku jest następny ;)

- Reklama -

Podatki we Wrocławiu: biuro podatkowe wrocław

Miejscówa do parkowania przy Okęciu: parking okęcie

@Hank

Twoje linki w sygnaturce również nic nie dają. Szkodzą !!! Jestem pewien, że jak je usuniesz, to twoje strony natychmiast zajmą TOP3. Wszystkie, nie tylko te dwie.

Niestety panowie, googlarze rozprawili się z nami na dobre. Koniec katalogów, koniec precli, koniec linkowania i pozycjonowania. Nic już nie działa. Teraz pozycjonujemy tylko dobrą i unikalną treścią. Dido miał rację. Czas zamykać forum.

bolesna_prawda chyba nie zrozumiałeś, że to był żart. Ja mam stronę z grami i on też, robi mi konkurencję tym linkiem ;)

Najlepszy stomatolog i ortodonta w Katowicach - Freshmed - piękny uśmiech to zdrowy uśmiech :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności