Skocz do zawartości

Aktualizacja artykułu o pozyskiwaniu linków- Google

strobet

Rekomendowane odpowiedzi

Do czego to wszystko doprowadzi?

Google zrobi z blastowców szarych rycerzy, którzy będą prowadzić krucjatę sami ze sobą, który jest bardziej biały, aż sami wyrżną wszystkie swoje źródła linków i będzie tylko Gugiel :)

Investkredit.pl - gdy szukasz pośrednika finansowego lub Investto.pl - kredyty masz firmę i myślisz o leasingu albo Banki.co.pl - gdy akurat jesteś w Trójmieście.

• Odpowiedzi 31
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Nic nowego nie widzę - Nie wolno zamieszczać żadnych linków - to nie wiedzieliście?, że niemożna zamieszczać linków, do twojej strony też nie mogą prowadzić linki i nie długo nawet myślenie o linkach będzie niezgodne z wytycznymi, szokoda czasu na czytanie i próbowanie przestrzegania wytycznych, bo się poprostu nie da, a nawet jak się komuś wydaje, że przestrzega to się znajdzie ktoś kto uzna, że nie przstrzega... albo Google za rok oficjalnie czegoś znów zabroni, nie ma co sobie tym głowy zawracać. Niech się wypchają ze swoim monopolem, wytycznym i nakazami...

Kiedyś próbowałem działać zgodnie z wytycznymi i mogę oficjalnie stwiedzić, że się nie da, bo zawsze coś ktoś wymyśli, żeby się doczepić, poza tym stopień bezczelności googla w traktowaniu webmasterów przekorczył już wszelkie granice. To ich wyszukiwakra, ale istnieje też dzięki naszym stronom. Nawet ziomki z forum google nie przestrzegają wytycznych, choć im się wydaje, że przestrzegają.

tworzenie stron partnerskich wyłącznie w celu wzajemnego linkowania;

Widać biedron coś im namieszał w głowach z tymi związkami partnerskimi.

używanie zautomatyzowanych programów lub usług do tworzenia linków do witryny.

Ojjojoj teraz moja główna domena będzie miała 2 linki a zaplecza 8 milardów ojojoj

___

I przestańcie szczekać jak pieski iż Seo się skończyło. To samo mówili jak <"keywords" przestało się liczyć. Po prostu przestali upychać 80 słów kluczowych do tego tagu i rozłożyli treść na podstrony

Jesteście aresztowani !!! Wszystko co panowie od tej pory zrobicie, może być użyte przeciwko wam!!!

Czas się obudzić.

Tak było od dawna, by nie napisać od zawsze.

Strona mogła być udupiona za wszystko. Bo nie ma chyba ani jednego przypadku w naturze, gdzie ktoś pozycjonuje stronę i może być OK w stosunku do tego:

Unikaj sztuczek mających na celu poprawienie rankingu w wyszukiwarkach. Zastosuj praktyczną zasadę: zastanów się, czy możesz bez oporów opisać swoje działania wydawcom konkurencyjnej witryny lub pracownikowi Google. Inny przydatny test to zadanie sobie pytania: „Czy to przynosi korzyść moim użytkownikom? Czy warto byłoby to robić, gdyby nie istniały wyszukiwarki?

Szczególnie to 2 wyboldowanie załatwia wszystkie wskazówki, porady itp. Cała reszta to pic dla naiwnych, którzy miotają się mysląc że są łajt. Chcesz być wyżej narażasz się na kopa. Im masz więcej ( )( ), znaczy stron do kopania, tym siła kopa bardziej się rozchodzi po kosciach. Oczywiście trzeba uważać by nie poleciało wszystko, ale to juz inna bajka.

- Reklama -

Podatki we Wrocławiu: biuro podatkowe wrocław

Miejscówa do parkowania przy Okęciu: parking okęcie

w sumie to by rozwiązało problem spadków

no ja już na wszelki wypadek wyłączyłem wszystkie strony...

podobno przez to koledzy mieli potężny skok w pozycjach w dniu dzisiejszym

zatem - jak zwykle - masz rację

wyłączając swoje serwisy rozwiązałem problem spadków

"i nie będzie niczego"

dymna.jpg

A ja wam powiem od 4 lat pozycjonuje identycznie strony nic nie mieszam i po za drobnymi spadkami i powrotami pne się w góre google chce posiać zamęt i panike bo ci co się przestraszą zaczną kombinować i wtedy dopiero ich serwisy lecą w na łeb na szyje

Stara dobra zasada, którą zreszto na PiO chyba poraz pierwszy przeczytałem, to nie panikować. A teraz, kiedy mają to ustrojstwo działające z opóźnieniem na nasze zmiany, to już w ogóle nie dla osób z nadcisnieniem ;)

- Reklama -

Podatki we Wrocławiu: biuro podatkowe wrocław

Miejscówa do parkowania przy Okęciu: parking okęcie

Jak tak dalej pójdzie to niech sp*****a Google do Korei tam jego miejsce, i tych dyktatorów Mattów i innych

Z internetu uczynili dyktaturę !!!!

Rozumiem walkę ze spamem i strony złej jakości ale ten regulamin to totalne przegięcie

Wiecie... kto wie czy za 10 lat nie bedzie tylko w Google stron Google wszystko będzie kontrolowane i płatne, ja dziękuje za taki internet i czekam z niecierpliwością na konkurencje

Mam nadzieje ze FB sobie poradzi z Goownem

Ależ mnie poniosło....uf

Zaprawdę powiadam Wam każdą wskazówkę najjaśniej nam panującego Google zawsze można zinterpretować tak jak w danej chwili jest wygodniej panującemu i zaprawdę powiadam Wam , że ścianę płaczu najjaśniej nam panujący ma głęboko w "grocie nestle"...

Amen

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności