Skocz do zawartości

Trust Rank - czy ma znaczenie w pozycjonowaniu?

zimi

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 39
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

@Skąd mam wiedzieć czy dana strona ma wysoki TR

... lata praktyki i będziesz wiedział ;)

@Pomijając .gov i .edu bo to oczywiste.

No to akurat jest nonsens. Sama domena o rozszerzeniu .gov i .edu nie gwarantuje, że serwis pod jej adresem ma wysoki TR.

HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel
Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii

@bo to oczywiste

powielę troszkę to co napisał Mion: jeśli pewne rzeczy są dla Ciebie oczywiste, nigdy nie będziesz robił dobrego SEO.

Już kilka razy na tym forum pokazywałem strony .edu z linkami, które z pewnością nie mają dobrego zaufania w google... Treść "brak treści" i do tego kilkanaście tysięcy linków... sporo tego na stronkach edu :) i zdarzają się na stronach gov

dymna.jpg

Sprawdziłem trust rank dla www.forumsumowe.pl i z www.seomastering.com wyszło mi 2.31 a z drugiego checkera tak:

Seo Trustrank Değeri: 2.649

Pagerank Değeriniz: 2

Gelecek Seo Trustrank Değeri: 3.179

Geçmiş Seo Trustrank Değeri: 2.119

Czy to dobry wynik na taką stronę?

hosting_baner.png

Wędkarstwo Sumowe

Portal dla ludzi z pasją tworzony przez ludzi z pasją

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności