Skocz do zawartości

Strona zniknęła z GOOGLE ?

Studentplodz

Rekomendowane odpowiedzi

Witam

Mam pewien problem . . . posiadam pewną stronę która jakiś czas temu była pozycjonowana, tak z 3 miesące temu pozycjonowanie się zakończyło. Strona osiągneła top 1 dla frazy na której mi najbardziej zależało oraz top 3 dla kilku innych. Nie przedłużyłem więc dalszego pozycjonowania strony gdyż nie sądziłem że może się coś złego stać. Po pewnym czasie zorientowałem się że strona zniknęła z Google. Dla żadnej frazy jej nie ma. Podstrony jednak są w google. Sprawdzałem wpisująć site:adresstrony i podstrony są w google natomiast strony głównej nie ma wogóle . . . wie ktoś może jak to się mogło stać ? Czy może to być zemsta osoby która mi pozycjonowała stronę ? Proszę o pomoc. Z góry dziękuję za odpowiedzi.

Pozdrawiam

• Odpowiedzi 32
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Jak przestajesz płacić za telewizję cyfrową to dalej możesz ją oglądać? Albo za stronę zabrała się Panda, albo pozycjoner przestał (i pewnie zdjął) wyniki swojej pracy. Tyle w temacie i to nie jest żadna zemsta :)

Zapraszam na stronę grupy pozycjonerzy24 gdzie realizujemy pozycjonowanie w wyszukiwarce Google

Utrzymanie linków do strony może generować koszty, dlatego nie obwiniaj pozycjonera tylko zastanów się czy Twój sposób podejścia jest uczciwy, Jeżeli nie płacisz to któś ma ponosić koszty za Ciebie?

Nie zwykły presell tylko porządne artykuły - btw wymienię się linkiem => PW...

Troche bardziej zwykły artykuły do przedruku...

A także Antyplagiat...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności