Skocz do zawartości

Strona zniknęła z GOOGLE ?

Studentplodz

Rekomendowane odpowiedzi

Czyli co mam zrobić aby wrócić na szczyt Google ? Jakieś rady ?

W pierwszej kolejności popracuj nad wyglądem strony. Strona w obecnym stanie nie jest zachęcająca.

Potem, zleć pozycjonowanie, komuś kto się na tym zna. Masz teraz jak na dłoni, ze to naprawdę nie łatwa praca. Możesz tez zacząć sam pozycjonowanie, ale to naprawdę nie będzie takie łatwe i możesz sobie bardziej zaszkodzić jak pomóc.

Best military dog tags in the world.  :peace:

• Odpowiedzi 32
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Ewentualnie, skoro byłeś zadowolony z usług osoby, która pozycjonowała Ci stronę wcześniej i osiągnęła topy na oczekiwane przez Ciebie frazę, ponownie zleć jej pozycjonowanie.

jak wpadla w filtry przez szybkie zdjecie linkow to takie proste to nie bedzie, ja bym nawet sie nie podejmowal przy takim kliencie co zaraz zrezygnuje

Ciężko będzie Ci znaleźć kogoś kto się podejmie, skoro po osiągnięciu wyników wystawiasz pozycjonera do wiatru...

Typowe podejście, pozycje są, to po co płacić więcej. A potem narzekania, że jak to tak, pozycje spadają? Przecież powinny być dożywotnie :-)

A potem się ludzie dziwią że agencje chcą min. 6 mies. okresy wypowiedzenia...

Marketing Internetowy - SEO/SEM - km-web.pl

Zleciłem już katalogowanie strony i napisałem do Google w sprawie ponownego rozpatrzenia witryny i otrzymałem odpowiedź lecz nie wiem czy dobrze rozumiem wszystko ale chyba to nie jest żaden ban. Oto mail od Google:

Dear site owner or webmaster of https://odpowiednikifm.pl/,'>https://odpowiednikifm.pl/,

We received a request from a site owner to reconsider https://odpowiednikifm.pl/ for compliance with Google's Webmaster Guidelines.

We reviewed your site and found no manual actions by the webspam team that might affect your site's ranking in Google. There's no need to file a reconsideration request for your site, because any ranking issues you may be experiencing are not related to a manual action taken by the webspam team.

Of course, there may be other issues with your site that affect your site's ranking. Google's computers determine the order of our search results using a series of formulas known as algorithms. We make hundreds of changes to our search algorithms each year, and we employ more than 200 different signals when ranking pages. As our algorithms change and as the web (including your site) changes, some fluctuation in ranking can happen as we make updates to present the best results to our users.

If you've experienced a change in ranking which you suspect may be more than a simple algorithm change, there are other things you may want to investigate as possible causes, such as a major change to your site's content, content management system, or server architecture. For example, a site may not rank well if your server stops serving pages to Googlebot, or if you've changed the URLs for a large portion of your site's pages. This article has a list of other potential reasons your site may not be doing well in search.

If you're still unable to resolve your issue, please see our Webmaster Help Forum for support.

Sincerely,

Google Search Quality Team

nie masz filtru ani bana. To wygalda na chwilową czkawke Google która wywala strone głowną. To kwestia paru dni jak wróci do indeksu strona głowna a wraz z nią pozycje. Pozycje jeśli zaprzestales SEO nie musza byc tak dobre aczkowliek nie wykluczam że jeszcze przez jakis czas będziesz miał topy. Wszystko kwestia jak linkowane byly frazy i jak one są trudne. Od tego zalezy jak jeszcze długo w topach powisisz

O czym tu mowa - albo zleci komuś profesjonalnemu pozycjonowanie i zainwestuje w przyszłe efekty, które realnie zamienią się w pieniądze... albo jak ktoś już wczesniej wspomniał ....zrobi to sam i ... 'na dwoje babka wróżyła' :)

Pracuje... pracuje... pracuje... ZIBICOM

Pozycjonowanie to proces stały. Nie wystarczy wynająć pozycjonera, wbić stronę w TOP3 i cieszyć się wynikami do końca życia.

Umieszczenie strony w topach to duża część sukcesu, jednak trzeba zapewnić środki, aby pozostała ona tam nadal (konkurencja też szczerzy zęby ;) ).

Pozycjoner, z prośbą o zaprzestanie pozycjonowania, analogicznie (prawdopodobnie) usunął swoje linki i nie ma się co dziwić, że strona wyleciała. Dobrze wykonał swoją robotę i wraz z rozwiązaniem umowy, przestał się o nią troszczyć.

Rozwiązanie:

-wynająć tego samego pozycjonera

-wynająć innego pozycjonera :crazy:

-samemu linkować z katalogów, precli, zaplecza 2.0 i modlić się, żeby dało efekt ;)

KryptoPoradnik - twoje źródło wiedzy o kryptowalutach

Dyskusje o kredytach i pożyczkach - Forum Kredytowe | Kantory walut online - KantoryWalut.pl     

Witam

Strona osiągneła top 1 dla frazy na której mi najbardziej zależało oraz top 3 dla kilku innych. Nie przedłużyłem więc dalszego pozycjonowania strony gdyż nie sądziłem że może się coś złego stać.

przepraszam, ale się nie mogę powstrzymać...

sparafrazuję Twoją wypowiedź: byłem zadowolony, zatem doszedłem do wniosku, że czas zrobić w konia osobę, która się napracowała na ten wynik...

mam prośbę: nie pisz do mnie o pomoc w pozycjonowaniu. Podejrzewam, że większość userów z tego forum podziela moją opinię...

dymna.jpg

Czy może to być zemsta osoby która mi pozycjonowała stronę ?

Nie... Mści się Twoja niewiedza tylko...

CPM Leader - Najlepsze Reklamy CPM w internecie...

AdFreestyle - Najlepsze Reklamy CPC w internecie...

CPM Fun - Najlepiej płatne Reklamy CPM w internecie...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności