Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Witam serdecznie,

Proszę o ocenę mojego nowego projektu, portalu z darmowymi szablonami stron https://www.strony-szablony.pl/

Proszę o opinię zarówno pod kątem SEO, User Friendly, wyglądu oraz ogólnie - na temat całego portalu. Będę bardzo wdzięczny za każdą wskazówkę i radę. Z góry dziękuję

logo.png

Z wyrazami szacunku

Paweł Kania

www.strony-szablony.pl

Internetowe wizytówki WWW Strony Internetowe Tanie strony internetowe

Darmowe szablony stron www.strony-szablony.pl. Portal gdzie znajdziesz szablon strony na każdą okazję.

Mało uniwersalne te szablony, chociaz sa calkiem ladne. Dla mnie najlepsza strona z darmowymi szablonami jest freecsstemplates.org i mysle, ze warto sie na niej wzorowac.

Ogolnie strona mi sie podoba, moim zdaniem troche niedopasowana jest wyszukiwarka po prawej stronie u gory. Tlo text-area nie powinno byc calkiem biale.

Strona jest jednak czytelna, przejrzysta, latwa w nawigacji i funkcjonalna. Najwieksze znaczenie przy tego rodzaju stronach ma mozliwosc podgladu szablonow, u Ciebie jest to zrobione bardzo dobrze, nie musialem w ogole szukac przycisku "Podgląd szablonu".

Piszac o braku uniwersalnosci szablonow, mam na mysli glownie brak pionowego menu. Poziomie menu sprawdza sie raczej na stronach firmowych.

Dziękuję za opinię. Pokombinuję z kolorem tła wyszukiwarki. A tymczasem lądują 2 kolejne darmowe szablony (szablon biznesowy i szablon niebiesko-biały), tym razem również z pionowym menu, tak jak sugerowałeś. Co do szablonów to będę wrzucał nowe - z czasem może coraz lepiej zrobione i pod więcej systemów cms.

Darmowe szablony stron www.strony-szablony.pl. Portal gdzie znajdziesz szablon strony na każdą okazję.

Nie przyłożyłem się za bardzo do logotypu - wolałem najpierw wystartować już z czymś i wtedy robić poprawki bo bym nigdy nie uruchomił strony gdybym wszystko poprawiał :) Dzięki za opinie, logotyp i pole wyszukiwarki ląduje na liście rzeczy do poprawki.

p.s. dorzuciłem nowe szablony.

• 4 tygodnie później...

Odrobinę pozmieniałem grafikę, wstawiłem nowe logo, wrzuciłem nowe szablony. Co teraz myślicie o całości?

Planuję wkrótce umożliwić użytkownikom wrzucanie własnych szablonów.

Zapraszam.

Ogólnie - top strony trochę kuleje - pusto tam, ciemno i logo jakies takie bez sensu i wyszukiwarka jakaś taka nijaka, a menu - jakby go nie było... Poniżej jest fajnie, układ przypomina mi jakis szablon WP.

Jeden babol - na stronie konkretnego szblonu masz link do regulaminu, a tam --> https://www.strony-szablony.pl/regulamin

Whitepress - Liczy się tylko content marketing

Biznes-Host - serwery które polecam

Niestety nie jestem w stanie poświęcić wystarczająco dużo czasu, żeby każdy szablon był bardzo dobry i sądzę, że jest to zrozumiałe.

Myślę że niedługo umożliwię innym wrzucać szablony.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności