Skocz do zawartości

Migracja strony co jakiś czas z organików google miejsca na organiki google i odwrotnie.

daniel_30

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,

Nie wiem czy pisze w dobrym dziale. Może ktoś spotkał się też z takim problemem i zna odpowiedź. Problem polega na tym, że strona migruje mi z google miejsca(organiki) do google (organiki) i na odwrót cyklicznie co jakiś czas. Tak i tak jest na pierwszej stronie natomiast wolałbym żeby cały czas była na google(organiki) a nie przechodziła co jakiś czas do google miejsca(organiaki). Jednak nie chcę usuwać jej z google miejsca.

Mam podobnie - strona jest w top w mapkach, google nagle zmniejsza liczbę mapek z 6 do 3 -> strona w organikach na 50 pozycji.

Jeżeli chcesz pozbyć się strony z miejsc, to chyba tylko usunięcie konta pomoże, ewentualnie możesz spróbować zrobić "gorszą" optymalizacją wpisu pod kątem danej frazy.

Tylko pamiętaj, że wtedy sobie utrudniasz życie, bo masz połowę mniej miejsc na pierwszej stronie do obsadzenia :-)

Marketing Internetowy - SEO/SEM - km-web.pl

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności