Skocz do zawartości

automatyczne przekierowanie z subdomeny

żółtodziób

Rekomendowane odpowiedzi

Witam wszytkich jest to mój pierwszy post więc prosze się nie śmiać . :)

Chciałem się dowiedzieć dlaczego administartor pewnej firmy u których mam założona stronę www. ustawił przekierowanie subdomen mojej domeny na swoją stronę ( jest to jakis tam katalog seo , pewnie służący do wpisów ) wszytkie wyrazy albo prawie wszytkie które się wpisze w pasku przed moja domeną i postawi kropkę są automatycznie przekierowane na te jego śmieszną stronkę .Czy jest uczciwy wobec mnie nie informując mnie o tym ?

Nie jest to dla mnie, aż tak istotne - niech sobie kieruje potencjalne pomyłki na swoje strony ale chciałbym się dowiedzieć od was, czy dla niego nie jest to promocja strony lub coś z pozycjonowania jej i robi to za moimi plecami ?

Prosze o odpowiedź i pozdrawiam

@dlaczego administartor pewnej firmy u których mam założona stronę www. ustawił

Nie ma pojęcia.

@Czy jest uczciwy wobec mnie nie informując mnie o tym

1 - zapoznać się z regulaminem hostingu / firmy / usługi

2 - poprosić "administartor pewnej firmy" o stosowne wyjaśnienia zaistniałego status quo;

HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel
Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii

Już sie dowiedziałem , serwer jest w pewnej firmie "krzak" i nie radze nikomu w takich firmach zakładać stron. Ustawili przekierowania na ich strony wszytkie możliwe subdomeny mojego głównego adresu bez mojej zgody. Regulamin też nie wspomina o niczym takim - porażka . Na szczęście jest to strona jedyna i nie najwazniejsza na ich pseudoserwerach jak to nazwę, więc mnie to rybka - ale jestem i tak zniesmaczony takim działaniem tejże firmy.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności