Skocz do zawartości

Cieplutki Qlweb

sir nimek

Rekomendowane odpowiedzi

www.biblia-nimek.host.sk/katalog

Jeszcze nie zaindeksowany, bo świeży - grafika później.

Jeżeli ktoś nie dodał się jeszcze do pierwszego mojego katalogu to zapraszam do stopki.

Katalog jest już zaindeksowany, oczywiście jest na zupelnie innym ip niż drugi.

Zapraszam.

Czekając na delikatne upiększenia w postaci top i kolorystyki a także zaindeksowanie - dodałem co miałem :D Jedna uwaga jaka narzuca się przy dodawaniu stron, oraz przeglądaniu - działa troszkę wolno...

kcs_kataloog_info.gif - katalog stron KCS promocja stron - dodaj ciekawą stronę

pks-katalog.gif - katalog stron PKS interesujące strony - dodaj interesującą stronę

Najlepsze miejsce dla e-mieszkańca powiatu piaseczyńskiego to serwis e-piaseczno i okolice

Wiem MartinB, ale nie moja wina - serwer darmowy :). Co ja mogę - strona leży tam od pół roku i w miarę znośnie, więc mam nadzieję, że serwer nie padnie.

Pozdrawiam.

Ty to martinku zawsze do grafy katalogu jakoś tak poważnie podchodzisz :D

Tego pewnie upiększe bo już standardowy wygląd mi się podoba.

Może nie poważnie, ale miło jest odwiedzić katalog i mimo funkcjonalności zobaczyć coś miłego dla oka... :D

kcs_kataloog_info.gif - katalog stron KCS promocja stron - dodaj ciekawą stronę

pks-katalog.gif - katalog stron PKS interesujące strony - dodaj interesującą stronę

Najlepsze miejsce dla e-mieszkańca powiatu piaseczyńskiego to serwis e-piaseczno i okolice

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności