Skocz do zawartości

Google nie zgadza się na "podatek Google" we Francji.. szantażując rząd

MKucinski

Rekomendowane odpowiedzi

• 3 tygodnie później...
  • Odpowiedzi 37
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

I bardzo dobrze . Monopolista wyświetlający cudzą treść i na dodatek zarabiający na jej wyświetlaniu powinien odpalać "działkę" . Dodatkowo wykorzystujący pozycje monopolisty do promowania swoich własnych usług ....

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

Zdaje mi się , że korpogoogle w Polsce generuje tylko koszty, zarobki wyprowadza do Irlandii ....

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

Google swiadczy uslugi na terenie PL i p[owinno tutaj placic podatki od tych przychodow "wycisnietych" z polskich firm. Jesli do tego Google uzywa agregacji cudzych tresci do generowaniu swoich przychodow, to mniej wiecej wyglada to tak jakby filma budowlana wziela cudzy samochod, cudze narzedzia i nie widziala potrzeby placenia za nie, bo to ona wykonuje usluge ;)

Wejscie Googel do krajow beneluxu wycielo czesc platnych uslug, ktore Google wypchal swoimi darmowymi. Tyle ze teraz wprowadzil za te darmowki oplaty wieksze niz poprzednia srednia. To jest dumping i Google ma w beneluxie sprawe o celowe takie praktyki.

search_auditor_500x80_bf.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności