Skocz do zawartości

Sandbox na słowo

atweb

Rekomendowane odpowiedzi

Witam

Za umiejętne pozycjonowanie zostałem wyróżniony wrzuceniem do sandboxa na słowo producent :D

Strona o której mówię to www.bona.lomza.pl, a że miałem kilka fraz ze słowem producent to bardzo mnie to martwi :|

Moje pytanie to jak szybko mogę oczekiwać zdjęcia tego sandboxa? Już trwa to ponad miesiąc.

Że wpadłem wiem, bo wpisując 'producent miodu sztucznego' nie ma (dokładnie to jest gdzieś w ogonie)

a 'miodu sztucznego' jest.

Subdomeny też niestety poleciały, klient może być zły :)

Poza tym martwi mnie słabe indeksowanie strony 'site:bona.lomza.pl', większość zczytane tylko linki. Czy coś spieprzyłem, za przeproszeniem?

PS. Wpadkę zaliczyłem przez katalogi qlWeb, bo nie zauważyłem że dla jednej domeny daje zawsze ten sam title, chociaż wpisuje się inny.

Katalog SEO: seo friendly Sklep z bielizną: Bielizna damska Taki sobie katalog: Katalog bielizny

Nie martw się, człowiek szukający czegoś w Google na Twoke frazy (producent miodu, musztardy, majonezu itd.) i tak trafi na Twoją stronę. A to właśnie poprzez te setki katalogów, do których się dodałeś :D Po prostu nie ma konkurencji - wyświetlają się tylko Twoje wpisy w katalogach! :)

Moje pytanie to jak szybko mogę oczekiwać zdjęcia tego sandboxa? Już trwa to ponad miesiąc.

1-3 miesiące more less. Z reguły tyle trwa. Niektórzy mówią, że może to trwać nawet dłużej.

Pozdr,

Radek

Polecam nieruchomości Białystok

Nie tylko cv list motywacyjny na zamówienie

Jesli już to filtr od x do 9 miesiecy.

Ale wiesz co ja bym olał.

Przeleć jeszcze raz z anchorem "producent miodu sztucznego"

ale tylko tym jednym anchorem na którego masz niby filtr.

Zaszkodzić juz nie zaszkodzi a ......

Firmę w Polsce utrzymuje czynną od 1997 roku w Hamburgu od 2008 Roku więc nie robią na mnie wrażenia awatary i linki w stopce. Zajmuje się od zarania początków Black Hat Seo. Mam prawo do zapomnienia. Niech się firma Google zajmie sztuczną inteligencją zanim  Sam Altman ich wyprzedzi :) Moje stare konto https://www.forum.optymalizacja.com/profile/21-kill-bill/  :( boże jaki młody byłem i głupi. Wróciłem i wchodzę z drzwiami nie drzwiami.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności