Skocz do zawartości

Good precel

activemed

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,

Polecam swój nowy precel (istnieje od miesiąca), aczkolwiek domena z kwietnia 2010

Tematyka:

-uroda

-dom

-edukacja

-moda

-praca

-rozrywka

-sport

-turystyka

Statystyki domeny:

-PR1, ale domene kupiłem niedawno, długo stała wolna, także sądzę, że przy najbliższej okazji PR3-4 (jednakże chyba każdy wie, że PR nie jest obecnie żadnym wykładnikiem dobrego serwisu, ważne żeby content był doskonałej jakości, artykuły podlinkowywane, istniały artykuły bez linku itp - tylko wtedy uzyskuje się odpowiednią moc)

-majesticseo: RD:355; BL:4124

-ahrefs: RD: 476; Reffering IP: 393; Total BL: 10128

Dodatkowe informacje:

- w ciągu tygodnia publikowane jest (i będzie) 10-15 artykułów bez linka wychodzącego

- w 90% artykuły są podlinkowane z mocnych precli (od 1-5 linków na artykuł)

- wszystkie artykuły (obecnie 111 sztuk) wysokiej jakości mają około 2,5-3k znaków

- oprócz podlinkowania artykułów serwis jest systematycznie katalogowany

Oferta:

Ponieważ jest to mój kolejny precel, to doskonale zdaję sobie sprawę jakiej jakości dostaję od Was teksty (albo duplikat, albo mieszarka, w ostateczności unikalny ale kiepskiej jakości) w związku z tym doszedłem do wniosku, że aby zachować odpowiednią jakość i zaoszczędzić sobie masę czasu wolę sam napisać artykuł.

Tak więc publikowanie przebiega w sposób następujący:

1) Wysyłasz mi na priv bądź mail: activemedia@poczta.fm anchor + link (1 artykuł = 1 link)

2) W odpowiedzi dostajesz moje dane bankowe do dokonania przelewu

3) Po dokonaniu przelewu piszę i publikuję Twój artykuł + jeśli chcesz zostanie on podlinkowany

Cennik:

1) Napisanie artykułu 2,5-3k znaków + dodanie zdjęcia + publikacja na moim preclu = 4zł (ani textmarket, oraz żaden copywriter nie napisze tak długiego tekstu bardzo dobrej jakości za mniej niż 6-9zł)

2) Podlinkowanie artykułu przy użyciu jednego precla 2,5-3k znaków = 5zł (ja pisze artykuł dodaje go do precla, po opublikowaniu dostajesz raport. W momencie usunięcia precla bez opłat przenoszę go na innego). Posiadam konta na 30 bardzo dobrej jakości preclach (w tym artelis, sbart itp), dlatego jeśli jesteś zainteresowany podlinkowaniem to podeślę Ci listę i możesz sobie wybrać.

Uwagi dodatkowe:

1) Ceny nie podlegają jakiejkolwiek negocjacji ponieważ są bardzo niskie.

2) Płatność z góry.

Polecam!

• 5 tygodni później...

Witam,

W związku z updatem precel dostał PR2 - aczkolwiek niektóre artykuły i kategorie dostały PR3. Pewnie dlatego ze strona główna była tylko katalogowana, natomiast artykuły dostały po 5 mocnych linków z blogów. (będę musiał dodać breadcrubsy, żeby moc się poprawnie rozprowadzała).

Poza tym wzroła ilość BL. Oferta i cennik pozostają na tym samym poziomie:

- 4zł za napisanie artykułu i publikacja w serwisie

- 5zł podlinkowanie go z dowolnego wybranego przez Ciebie precla (sam mogę polecić Ci jakiś)

• 3 tygodnie później...

Czy uważasz, że breadcrumbs pomagają w dystrybucji mocy? Zwracasz uwagę na sąsiedztwo swoich precli? I ostatnia sprawa - jeśli uważasz, że PR nie ma żadnego znaczenia to czemu sam wspominasz nagminnie o tym wzroście z PR1 na PR2 etc. Jeśli już PR nie jest tak ważny (czego nie twierdze) to nadal ma duże znaczenie i choć nie jest wyznacznikiem dobrego serwisu to na pewno jemu nie szkodzi.

• 1 miesiąc temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności