Skocz do zawartości

papierosy pozycjonera

Vicious

Rekomendowane odpowiedzi

Palicie? Jeżeli nie, to dlaczego? :) żartuję... :) a tak na poważnie, to co sądzicie o ręcznym zwijaniu papierosów? Z 40 gramowego tytoniu skręciłem ostatnio ponad 60 papierosów. Oczywiście mniejsze gabaryty, ale nie zacząłem palić więcej i relatywnie mniejszy papieros w pełni zastąpił "standardowego". Pomijając ekonomię takiego palenia (która nie sądzę, aby zawsze była motywującym czynnikiem), to wybór tytoni jest dość duży, są różne opcje aromatyzowane (btw. polecacie jakieś marki tytoni?) ... i z uwagi na lenistwo związane ze zwijaniem, można wreszcie palić mniej... zawsze to jakiś sposób...

• Odpowiedzi 39
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

plastry niquitin przez 14 dni = od 8 miesięcy nie palę :)

epapieros znajomy miał to go wywalił bo go płuca bolały, ćmił na okrętke bo zawsze był pod ręką, hehe

Najlepszy

Tani hosting na Twoją www.

Bierz co potrzebujesz Hosting skrojony na miarę.

Ponad 500 adresów IP do wyboru do koloru ;) konta www od 19zł. brutto rocznie

Tabex, niepełna kuracja - nie palę ponad 10 miesięcy.

Skręcałem kiedyś mieszkając w akademiku, głównie z huzara :) To był strasznie kiepski tytoń :P Natomiast red bull wiśniowy był całkiem fajny :)

Polecam rzucenie, to nie jest wcale takie straszne. Jak masz wspomagacze jest dość łatwo przetrwać kryzysy ;)

nihil fit sine causa

dzięki za rady :)

@Trotyl,

właśnie teraz mam Red Bulla wiśniowego :) i rzeczywiście jest niezły, jeszcze od tego samego producenta kupiłem Casablance niearomatyzowaną i też jest całkiem ok. Najciężej przetrwać poranną kawę bez papierosa, podobno już później jest lepiej :)

Jak doszedłwm do 4 paczek na wieczór zacząłem skręcać, paliem ok. 10/wieczór czarnego R.. B... Niestety wróciłem do gotowych, jednak teraz 2 paczki/dobę.

https://leczyc.pl - Oferta stacjonarnego leczenia alkoholizmu Warszawa
psychiatra Warszawa - https://psychiatra-gabinet.pl
Interesuje Cię problematyka zależności odwiedź https://medox.org.pl znajdziesz odpowiedź jak leczyć uzależnienia, tu nie leczą pedagodzy i księża tylko lekarze  i psycholodzy z uprawnieniami..

Paliłem Marlboro 100s ;) light paczuszkę dziennie, teraz pół paczki ld superlight cienkie ;) więc coś jest na rzeczy, że dość łatwo się przerzucić na mniejsze i słabsze fajki, natomiast rzucić całkowicie... no ja nie potrafię ;)

tabex - w moim przypadku nie pomógł, bóle głowy tylko ;)

plasterki - to w ogóle pomyłka ;)

ePapieros ostatnio jest modny i słyszałem że dobry produkt daje dość dobre efekty

Racja może nie należy to do najtańszych metod ale ma sporo zalet, przede wszystkim nie śmierdzi (i w domu niema smrodu) i niema dymu co nie przeszkadza innym:)

plastry niquitin przez 14 dni = od 8 miesięcy nie palę :)

epapieros znajomy miał to go wywalił bo go płuca bolały, ćmił na okrętke bo zawsze był pod ręką, hehe

niquitin przez 30 dni najmocniejsze plastry i nic nie pomagało Dzień bez papierosa kończył się dla innych boleśnie:) Co do e-papierosa to kwestia indywidualna jak ktoś chce to pali tez zwykłe na okrętkę.

Szkoda kasy na fajki. Wolę wydać je na nowe domeny :)

I to właśnie prawdziwy pozycjoner;) <lubie to>

Nie pale od 5 lat, paliłem 20. Rzuciłem bez żadnych środków wspomagających, postanowiłem nie palić i więcej już nie zapaliłem.

Ja praktycznie też wszystkiego próbowałem plastrów, gum itp a rzuciłem bo moja Pani sobie tak powiedziała koniec z fajkami i koniec;p Sex albo fajki wybór był prosty:) Najlepszym sposobem żeby rzucic to dobra motywacja:P

Usługi dla pozycjonera

Forum dla palaczy o e-papierosach i produktach ułatwiających życie;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności