Skocz do zawartości

papierosy pozycjonera

Vicious

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 39
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Znalazłem ciekawą infografikę na temat palaczy i palenia tytoniu. :)

15ywxlc.jpg

A poza tym, palaczowi wydobywa się nieprzyjemny zapach z otworu gębowego. ;)

Głównym celem wyszukiwarek NIE jest dostarczanie trafnych wyników. Głównym celem wyszukiwarek jest dostarczanie zysku.

epapieropsy ostatnio udowodniono że dużo bardziej szkodza niz zwykłe :)

Papierosy light wcale nie sa lepsze od zwykłych a sa nawet głosy że bardziej szkodza :)

to samo nie ma róznicy czy palisz pół paczki czy całą tak samo można se zaszkodzić a tym bardziej aromatyzowane bo jest wnich jakis amoniak czy cholera wie co .

Jak juz musisz palic to pal np te nowe lucky strike bez tych dodatków, aromatów i innych albo fajki pueblo czysty tyton i zero domieszek. Sa tez mieszanki róznych hmm roślion które mają mało tych smolistych , możesz tez zaczac palić szisze .

Ja tez wiele lat paliłem i rzucałem dziesiątki razy w końcu przysżła mi z pomocą wstyd się przyznac ale trawka .Ustaliłem ze będe palił ją raz na tydzień i cały tydzien każdego dnia czekałem i czekałem i wmawiałem se głupoty do głowy żeby przetrzymac ten czas , zawsze mówiłem jeszcze 6 dni , jeszcze tylko 5 dni i tak do soboty upragnionego dnia :)

Mój znajomy ten sam myk zrobił ale postanowił palic 2 papierosy raz na tydzień do piwa i tak juz robi więcej niz rok ale poniżej tych dwóch fajek na tydzień nie potrafi juz zejśc.

Po za tym u wielu osób palenie jest z nudów lub przyzwyczajenia a nie uzależnienia zeby cos trzymac w reku w wolnym czasie, na przystanku itp w tym wypadku wystarczy zamienić to na inna rzecz np zabawa telefonem , lub czym innym zając łapy.

a tak jedyne pewne sposoby to pierwszy poprostu mówisz że przestajesz palić bo to jest tylko kwestia mózgu i wmówienia sobie nie , zakochanie się w kimś kto nienawidzi palenia albo idź do lekarza zrób se prześwietlenie WŁASNYCH płuc I powieŚ se to zdjecie nad łózkiem i szybko przystaniesz palisz :D

Dopiero jak rzuciłem papierosy, zdałem sobie sprawę jak bardzo one śmierdzą i przesiąkają do naszych ubrań, włosów etc.

Nie wspomnę o walorach zdrowotnych - po kilku tygodniach/miesiącach stajemy się całkiem innymi - "swieżymi" i bardziej zadowolonymi z życia osobami, mogącymi bez problemu przebiegnąć kilkukilometrowe trasy biegowe ;-)

Fajki to syf ;)

KryptoPoradnik - twoje źródło wiedzy o kryptowalutach

Dyskusje o kredytach i pożyczkach - Forum Kredytowe | Kantory walut online - KantoryWalut.pl     

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności