Skocz do zawartości

Allegro pozwie Google

abakan

Rekomendowane odpowiedzi

Myślę, że na jednym z blogów o seo, ładnie zostało wytłumaczone, za co ten filtr dla tablica.pl :) oj firmy, programy partnerskie stosujące widgety z linkami dofollow na stronach zgłoszonych do PP bójcie się, bo dosięgnie Was płetwo-skrzydło trzeciego pingwina, oto przepowiednia moja :)

Investkredit.pl - gdy szukasz pośrednika finansowego lub Investto.pl - kredyty masz firmę i myślisz o leasingu albo Banki.co.pl - gdy akurat jesteś w Trójmieście.

Robbieriviera, ja też w sumie dopiero nie dawno gdzieś przeczytałem o tych widgetach, na szczęście nie mam żadnego, ale jak widziałem na innych stronach to zawsze uważałem, że to fajny pomysł na promocje i uzyskanie linka, w końcu z reguły ludzie zamieszczają udostępnione widgety w sposób naturalny, no ale co... nagle Google stwierdziło, że nie... że to złe... niezgodne i inne bzdury, to staje się coraz bardziej chore i mam nadzieję, że kiedyś z czasem Google zapłaci za swoją chamską politykę.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności