Skocz do zawartości

jak pozbyć się spamerów

lolek1969

Rekomendowane odpowiedzi

Jeśli nie zdecydujesz się na płatne rozwiązanie na swój problem, to wystarczy odpowiednie pytanie, które jednocześnie nie będzie sprawiało problemu użytkownikowi - jeśli jedno nie pomoże, to spróbuj z innym - i to załatwi sprawę, bo z pewnością nikt nie czyha aby już ustawiać soft pod mało znane forum.

Szablony do PrestaShop: https://presta-shop.pl

Nowe szablony w Templatemonster: link

Tani hosting: Hekko

• Odpowiedzi 50
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

@Tler, to nie jest tak... Jak jego forum jest na mojej liście*, to u mnie wygląda to tak:

• jak mam wolną chwilę, otwieram program selflearningu w Xrumerze i jadę kolejno
  • jak znam język, rozumiem pytanie i znam odpowiedź, to ją wpisuję, nie zwracając uwagi, czy to forum jest znane, czy nie
  • moja lista jest pobierana - jak torent - na główne serwery botmastera
  • osoby z całego świata, posługujące się wszystkimi kolejnymi językami, w zamian za takie same "rebusy" otrzymują w zamian i moje "rebusiki"
  • moje rumaki posilają się z serwerów botmastera rozwiązanymi kapciami od userów, którzy operują językami i wiedzą, o których ja nie miałem (i nie mam potrzeby mieć) pojęcia
  • przy następnym blaście moje rumaki wstawiają prawidłową odpowiedź na najtrudniejsze pytanie

wniosek? nie ma bezpiecznej captchy tekstowej

a do pozostałych służą poza wbudowanym OCRem - sympatyczni koledzy z Indii, co za parę centów robią szyją nawet takie kapcie, jak pokazywał Grzegorz...

* - jeśli tak jest, to nie mam nic osobistego do Ciebie ;) biznes to biznes :)

dymna.jpg

- robisz liste kodów aktywacyjnych w bazce

- ktos sie rejestuje, podajesz link do kodu aktywującego, pobierasz kodzik z bazki i odznaczasz, że kod uzyty

- user ma dostep, przy nim masz wykorzystany kod

teraz wyszyscy rumakowcy maja ten kod? oj bieda bieda, ale o to chodzi

ktos się rejestruje nowy ma wykorzytsany kod, jego banujesz, a przy okazji kogoś kto ten kod już wykorzystał

nie chcesz nowych userów, nie dorzucasz kodów, chcesz, dorzucasz

- Reklama -

Podatki we Wrocławiu: biuro podatkowe wrocław

Miejscówa do parkowania przy Okęciu: parking okęcie

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności