Skocz do zawartości

[WYKONAM] Precle, synonimy, opisy, zapleczówki

ampH

Rekomendowane odpowiedzi

Witam!

Jestem seo copywriterem z kilkumiesięcznym stażem, wykonywałem już wiele zleceń, głównie na precle, teksty synonimiczne, opisy do katalogów. Jestem systematyczny i terminowy, obliczam czas potrzebny mi na zlecenie zgodnie z realnymi możliwościami. Z chęcią podejmę stałą współpracę, chociaż pojedyncze zlecenia również mnie interesują.

Ceny za moją pracę przedstawiają się następująco:

• precel - 2zł za 1000 zzs,
  • opis do katalogów - 1zł za 500 zzs,
  • tekst synonimiczny - 3zł za 1000 zzs przed zmieszaniem (w praktyce daje to 7zł za tekst, który będzie miał 1000 zzs po zmieszaniu - tekst taki ma przynajmniej 2200 zzs przed wymieszaniem)

Oczywiście w przypadku większych zamówień ceny mogą ulec negocjacji. Powyższe ceny są jedynie orientacyjne i nie stanowią oferty handlowe w myśl polskiego prawa.

Wszystkie teksty pisane przeze mnie są unikalne - nie powielam ani nie bazuję nowych prac na starych. Teksty synonimiczne są tworzone ręcznie, bez użycia automatów, co zapewnia 100% poprawność stylistyczną, ponieważ synonimy są wstawiane w odpowiedniej formie gramatycznej.

Nie posiadam działalności gospodarczej, z tego powodu nie jestem w stanie wystawić faktury VAT. Preferuję umowę o dzieło z wystawieniem przeze mnie rachunkiem i wpłatą na konto po zakończonym zleceniu i jego akceptacji.

W przypadku pytań proszę śmiało pisać: amphiprion11[at]op.pl

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności