Skocz do zawartości

Schizofrenia Google

mrtn

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 134
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

I zaczyna mnie to wkurzać.

Z tych wyników co teraz są nie jestem zadowolony. Juz wolałem jak skakało co 12 h.

Teraz została mi ta gorsza wersja.

ABy wiosna była lepsza i w końcu przyszła.

Oferuje miejsce na kilku stronach internetowym, gdzie możesz umieścić:
BANERY REKLAMOWE
ARTYKUŁY PROMOCYJNE, REKLAMOWE, INFORMACYJNE

Nawet ja w roli zwykłego użytkownika nie jestem w stanie znaleźć sensownych informacji.

Jak tak dalej będzie, to ludzie przestaną używać tej wyszukiwarki.

Nie mówcie, że G. jest monopolem i ma najlepsze wyniki, bo nie ma najlepszych skoro nic znaleźć nie można, a monopol można szybko stracić.

Polecam linki stałe w Seomatik.pl oraz dopalacz stron Gotlink.pl.

obrazek.jpg

punkt widzenia zalezy od punktu siedzenia EDDY :) ja tam przeważnie zawsze znajduje to czego szukam.

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

Można powiedzieć, że wraca się do punkty wyjścia z przed kilku dni:

Szary Użytkownik (nie mówimy tutaj o Specach Seo i ludziach którzy spędzając kilka godzin na google) nie zauważą różnicy w wynikach.

Natomiast ludzie z SEO i użytkownicy którzy często czegoś szukają przez google zauważą napewno.

Kto na tym skorzysta ?

....

Jakby była jeszcze alternatywa w Polsce w której szuka przynjamniej 50% użytkowników z chęcią bym tam poszedł.

Ps. Zastanawiam się co mają do powiedzenia Pracownicy Google w Warszawie ? (Po co oni tam są ? )

Ja mam wrażenie, że wyniki są z początku grudnia.

Od 2 tygodni jednak naprawdę baczniej przyglądam się wynikom z BD i widzę, że systematyczność popłaca i wyniki idą do góry. Tak sobie myśle, że główne frazy, jak tendencja się utrzyma, wskoczą na swoje pozycję gdzieś za 1,5-2 miesiące.

Taka ciekawostka, może też ktoś to zauważył.

Gdzieś pod koniec stycznia dla jednego klienta zmieniłem zakres słów kluczowych, te nad którymi pracowałem dotychczasowo po prostu poszły w odstawkę (były za ogólne) i nie pracuję nad nimi (wyniki i tak dalej ok). Zaczołem pozycjonować tą stronę na ponad 80 nowych fraz i na dzień dzisiejszy 46 fraz jest na w top 3 , tylko 4 frazy są w top 15, reszta w top10.

Zmierzam do tego, że mam wrażenie jakby nowe frazy dla danej strony pozycjonowały się łatwiej niż stare.

Tak jakby nie za bardzo brany był za bardzo pod uwage "power" jaki włożyłem w strony do końca 2005.

Zauważył ktoś coś podobnego ?

Z cyklu "Przysłowia Polskie":
- "We wakacja jak i w wiosnę - Google podskakuje se radośnie."
Mój blog o pozycjonowaniu i nie tylko... Strona firmowa - www.antygen.pl

Ja odnioslem wrazenie ze grupy konserwatywna i postepowa sie polaczyly dzisiaj. Dlaczego?

Na koserwatywnej mialem miejsce 4, na postepowej 5, ale miejsca 2 i 3 znaczaco sie roznily miedzy soba, stron ktore zajmowaly te miejsca w jednej grupie, w drugiej nie bylo w pierwszej 20tce i na odwrot. Dzis spadlem na miejsce 6 (nie wiem na ktorym DC bo mi mypagerank nie dziala:/) a przedemna pojawily 4 strony ktore mialy wczesniej na obu grupach 2 i 3 miejsca.

Tutaj bedzie sygnaturka

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności