Skocz do zawartości

Za co można dostać punkt ostrzeżenia lub bana na PiO

Gość ddmarcin

Rekomendowane odpowiedzi

Znajdzie się sporo osób co mnie przekrzyczy

Zobacz... wbrew Twojej opinii temat nie wylądował w koszu

zatem każdy się może wypowiedzieć

...

ale jak na razie to Ciebie "przekrzykują", biedaczku...

dymna.jpg

Dostałeś ostrzeżenie i dobrze wiesz za co, więc po co założyłeś ten temat? żeby ponarzekać?

Przeczytaj dokładnie co napisałem to się dowiesz "czytaj ze ze zrozumieniem" :)

Znajdzie się sporo osób co mnie przekrzyczy

Zobacz... wbrew Twojej opinii temat nie wylądował w koszu

zatem każdy się może wypowiedzieć

...

ale jak na razie to Ciebie "przekrzykują", biedaczku...

Bo nie chcą podpaść :)

mam nadzieję że to zrozumiesz:)

przenoszę do pogaduszek.

tutaj bardziej "bezkarnie" możesz agitować

proponuję też, żebyś zastrajkował jako protest

lub może lepiej okupacja Twojego fotela ;)

czasami się zastanawiam, co niektórzy z Was łykają...

"Bo nie chcą podpaść"

jakbyś był na PiO dłużej, to byś wiedział, jak często ludzie ze mną wchodzą w spór...

spytaj któregokolwiek, czy za logiczne wypowiedzi (a nie trollowanie) ktokolwiek dostał jakąkolwiek karę tylko dlatego, że mam inne poglądy niż on

dymna.jpg

No czytam i staram się zrozumieć o co Ci chodzi :)

Zadałeś pytanie:

Za co można dostać punkt ostrzeżenia luba bana na pio!

A potem sam sobie na nie odpowiedziałeś:

Za nie przestrzeganie regulaminu (...) nie dopisałem meila I DANYCH KONTAKTOWYCH w dziale ogłoszeń

A następnie cały czas narzekasz jakie to niesprawiedliwe, że ty dostałeś ostrzeżenie a "80%" [sic!] osób łamiących regulamin forum nie dostaje kary.

Jesteś trochę jak dziecko co dostało klapsa od mamy i teraz musi się komuś rozżalić :)

jakbyś był na PiO dłużej, to byś wiedział, jak często ludzie ze mną wchodzą w spór...

spytaj któregokolwiek, czy za logiczne wypowiedzi (a nie trollowanie) ktokolwiek dostał jakąkolwiek karę tylko dlatego, że mam inne poglądy niż on

Na forum jestem dobre 6 lat :) no cóż nie rejestrowałem się ale są tu ludzie bardzo cenni:) którzy mnie znają :)

a to że są układy kolesiowskie, to inna sprawa:)

koniec kropka:)

początkujący wszystkiego dobrego

Edytowane przez początkujący
jak zatem się nie nauczysz cytować, to niestety dostaniesz kolejną karę. to ostatnie ostrzeżenie

"ten wątek jest najlepszy dla początkujących" - zatem podążając za Twoją sugestią masz w dziale dla początkujących odniesienie do tego wątku

można wejść i tam i w pogaduszkach

z tym, że w pogaduszkach możesz sobie bredzić do woli i płakać nad moją niesprawiedliwością, a tam byłoby to zwykłym trolowaniem

dymna.jpg

Jak już jesteśmy przy karach i usuwaniu podwójnych/potrójnych postów w dziale ogłoszeń. Jeśli ktoś zamieścił dwa ogłoszenia w ciągu np. 3 dni o identycznej treści/albo w inny sposób złamał regulamin, to jaki jest sens usuwania starszego postu/ogłoszenia, a zostawiania nowego? Nie powinno być odwrotnie (w końcu to ten drugi, świeższy post jest złamaniem zasad a nie pierwszy)? Ewentualnie czy chodzi o to, aby w ramach "dodatkowej":P kary jeszcze wydłużyć czas, jaki został na możliwość ponownego dodania ogłoszenia (liczony właśnie od tego nowego posta)?

Konto współdzielone. Kup teksty przez GT i z fakturą VAT.

Potrzebujesz tekstów? Pisz na PW albo zajrzyj, a na pewno coś wymyślimy ;)

@sindirus... jeśli jest to wynikiem czegoś, co raportowałeś, to może wskaż następnym razem w bardziej przejrzysty sposób moderatorom, co Twoim zdaniem nie jest tak...

nie mam pojęcia, o czym teraz mówisz: ja zwykle usuwam i starsze i nowsze, a jak jest tego sporo, to oprócz usunięcia, taki user zwykle dostaje troszkę czasu odpoczynku, który może wykorzystać na przemyślenia...

zatem może daj jakiś konkretny przykład, a może będzie się łatwiej do tego ustosunkować.

Bo na razie Twój wpis brzmi jak "a w Ameryce biją murzynów"...

aha... zapomniałem o najważniejszym

zauważyłem, że ostatnio jest jakaś mania podawania w ogłoszeniu informacji o wystawianiu faktury, natomiast zapominacie, moi Drodzy, o dopisywaniu danych firmy.

zatem informuję, że w najbliższym czasie znów się będę temu trochę baczniej przyglądał...

zatem jeśli jakaś firma nie chce być na urlopie wypoczynkowym od PiO, to zachęcam do stosowania się do wytycznych Regulaminu działu ogłoszeń.

dymna.jpg

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności