Skocz do zawartości

Za co można dostać punkt ostrzeżenia lub bana na PiO

Gość ddmarcin

Rekomendowane odpowiedzi

Mi osobiście przeszkadza za nie są egzekwowane te zapisy : https://www.forum.opt...-swojej-strony/

To jakaś paranoja, tysięcy postów "stronka dodana, dzieks", są istne mistrzowie w tej dziedzinie :D

Edytowane przez MaxPan

Max. Jak najbardziej - typowe bezwartościowe nabijanie postów

bardzo proszę normalnych userów

o zgłaszanie takich wpisów raportem.

"mistrzowie" będą banowani.

z góry dziękuję za pomoc modom w znalezieniu takich "Gwiazd PiO"

dymna.jpg

Ponieważ dostałem od użytkownika o nicku madox91 PW o treści:

Czekam na odpowiedź.

Moje ogłoszenie zostało skasowane przez ciebie, właściwie to wszystkie posty usunąłeś, a tego nie ma w regulaminie.

Domagam się przywrócenia tego posta w dziale punkty swl.

pomimo, że dostał ode mnie dwukrotnie odpowiedź z odesłaniem do regulaminu, śpieszę z odpowiedzią:

UWAGA będą kasowane ogłoszenia nie spełniające regulaminu proszę nie pisać do Moderatorów w sprawie usunięcia ogłoszenia do kosza!

zatem obiecuję, że na każde PW (bo ostatnio chętniej do mnie niektórzy piszą) w kwestii "dlaczego post został usunięty" lub "dlaczego dostałem ostrzeżenie" reakcja będzie właśnie w tym temacie...

Szanowny Użytkowniku: warto się zaopatrzyć w kalendarz i nie zamieszczać tego samego ogłoszenia na PiO częściej niż co 7 dni... Jak również nie może występować na tej samej stronie

jak jeszcze raz napiszesz do mnie na PW w tej sprawie, dostaniesz bana. Przeczytaj regulamin działu ogłoszeń

pozdrawiam

K

dymna.jpg

Przygotuj sobie zestawy odpowiedzi jak to ma Google ;):P

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

Szanowni Państwo Userzy,

zgodnie ze świecką tradycją nastał wielki czas "prawie-amnestii"

w bardzo prosty sposób można sobie ująć 1pkt ze swoich warnów:

- wystarczy wejść na stronę Fundacji Ani Dymnej lub Fundację Dzieciom z Upośledzeniem Umysłowym Agnieszka, zrobić przelew na minimum 50zł (50zł = +1pkt) z tematem przelewu "Pomagam Dzieciom: <nick z PiO>"

i wysłać mi info na PW:

podam adres, na który należy wysłać potwierdzenie przelewu i po potwierdzeniu zdejmuję 1pkt...

UWAGA: Do zdjęcia karnej moderacji wpisów wymagane jest wyzerowanie wszystkich punktów.

dymna.jpg

zgodnie z obietnicą odpowiadam na PW użytkownikowi https://www.forum.optymalizacja.com/user/34073-achil/

regulamin działu ogłoszeń

patrz punkt 2a

i przemyśl, kto może napisać

- przy zakupie większej ilości kodów możliwa faktura i rabaty
dymna.jpg

zgodnie z obietnicą odpowiadam na PW użytkownikowi https://www.forum.optymalizacja.com/user/15098-copywriter-new/

regulamin działu ogłoszeń:

5. Zakaz umieszczania ogłoszenia częściej niż raz na stronie ( strona forum ustawienia domyślne) i co 7 dni.

[sprzedam] regulaminy

w Copywriting - 02 lis 2012

[Wykonam] e regulaminy

w Copywriting - 29 paź 2012

dymna.jpg

@secesjonista, ale rozumiem, że zajrzałeś do regulaminu, ale nie za bardzo potrafisz czytać ze zrozumieniem?

czy raczej potrzebujesz, żebym Ci przeczytał, co tam jest napisane?

bo nie za bardzo wiem, jak Ci odpowiedzieć, żeby nie tracić zbytnio czasu...

jeśli nawiązujesz do https://www.forum.optymalizacja.com/topic/164457-za-co-mozna-dostac-punkt-ostrzezenia-lub-bana-na-pio/page__st__60#entry1136853, to w treści prawie nie było różnicy... zamiana "oferuję" na "sprzedam" i w tytule dodanie "e" przed regulaminy nie czyni tych ogłoszeń różnych...

copywriter powinien mieć przynajmniej pojęcie, czym są synonimy, żeby nie było mi łatwo zauważyć, że ogłoszenie tak naprawdę dotyczy tego samego produktu.

dymna.jpg

zgodnie z obietnicą odpowiadam na PW użytkownikowi https://www.forum.optymalizacja.com/user/36470-abudabi/

regulamin działu ogłoszeń:

1. Wątki muszą rozpoczynać się od wymienionych tagów poniżej

[Kupię]

[sprzedam]

[Zlecę]

[Praca]

[Współpraca]

[Wykonam]

[Aukcja]

[inne]

proponuję zatem, żebyś raczej uprzejmie zapoznał się z regulaminem, a nie będziesz mnie prosił, żebym był

na tyle uprzejmy i wskazać jaki paragraf

(...)

dymna.jpg

niestety - żadnych powerdrinków mi nie wolno pić od kiedy piętnaście lat temu wylądowałem w szpitalu przez overdose...

od tego czasu - wieczne problemy ze snem, ale też dwie kawy dziennie wystarczą, żeby wskoczyć na odpowiednie obroty

wątek troszkę wykorzystuję, żeby pokazać Userom, że jak na darmową fuchę, to trzeba się nieźle narobić, żeby na PiO był jako taki porządek.

Bez Waszej pomocy - nie dalibyśmy rady

Moderatorzy:

FiKaS

kava

noone

nrm

wedrowiec

gostek_ też jeszcze czasami wspomoże jakimś bananem spod lady... :)

nie wszyscy robią hałas (jak ja), ale ciężko pracują (jak nie ja) :D

dymna.jpg

Dostałem ostrzeżenie za brak dopisania danych firmy. Nie zastanowiłem się dobrze nad tą kwestią, ponieważ należę do Akademickich Inkubatorów Przedsiębiorczości, co oczywiście nie zwalnia mnie i innych osób od wpisywania danych inkubatora pod różnego rodzaju ogłoszeniami. Na szczęście moderator też człowiek, zrozumiał, że nie było to celowe posunięcie i po rozmowie cofnął ostrzeżenie. Jak widać PiO to ciągle wysoki poziom i szybkie reagowanie na najróżniejsze problemy.

zgodnie z obietnicą odpowiadam na PW użytkownikowi https://www.forum.opt...r/24918-santer/

regulamin działu ogłoszeń

patrz punkt 2a

i przemyśl, kto może napisać

Wystawiam fv.

• Like 2

Usługi seo, zaplecze, link building, copywriting e-reklama

Najlepszy program partnerski, do 40 procent prowizji od każdej sprzedaży - sprawdź tutaj

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności