Skocz do zawartości

Za co można dostać punkt ostrzeżenia lub bana na PiO

Gość ddmarcin

Rekomendowane odpowiedzi

Zakrecony czy jakos tak:)

"Czyli, autora nie boli, że dostał bo wie, że słusznie."

Autora boli, że inni nie dostali. :nonono:

Głupoty piszesz :)!

Więc, nie ma co żalić się na cały internet, że skasowali temat czy coś tam oraz że ktoś kabluje.

Nie popieram raportowania i tyle :) nie będę donosił że kolega o niku ....... złamał regulamin więcej razy o de mnie może to trudno zrozumieć :)

spoko

Jak na razie i tak nie dostałem odpowiedzi na pytanie które zadałem:)

a swoją drogą współczuje moderatorom

i nie mam ambicji zostać taką postacią jak jakiś ludek pisał wcześniej nabijając się :)

Edytowane przez początkujący
Mistrzu, naucz się obcinania cytatów. Cytowanie w całości również jest wbrew regulaminowi PiO

Autora boli, że inni nie dostali.

...

nie będę donosił że kolega o niku ....... złamał regulamin

Dziwne podejście.

Boli, bo inni nie dostali, ale nie będę zgłaszać łamanie regulaminu, bo nie kabluję. A później będę zły, że mnie zablokowali, bo złamałem regulamin, ale też będę zły, że innych nie zablokowali, chociaż też złamali regulamin.

A ja bym chciał przypomnieć, że ogłoszenia można dodawać nie częściej niż co siedem dni. Przypominam, bo właśnie kilka osób dostało ostrzeżenia i chętnie za to również będę obdarowywał bananami.

dymna.jpg

Zakrecony czy jakos tak:)

"Czyli, autora nie boli, że dostał bo wie, że słusznie."

Autora boli, że inni nie dostali. :nonono:

Głupoty piszesz :)!

...

Nie wiem jak bym się starał, to Twoich nie przebiję.

- Reklama -

Podatki we Wrocławiu: biuro podatkowe wrocław

Miejscówa do parkowania przy Okęciu: parking okęcie

Autor tematu, dla zobrazowania zagadnienia, otrzymał już chyba egzotyczny owoc ;)

Sam temat nie nowy bo regularnie melduje się na PIO jakiś uzdrowiciel. Dostaje bananem albo wraca do gimnazjum a PIO jedzie dalej :)

Piłeś? Nie jedź (i nie loguj się na forum) !

Siciliano: Robić szeptankę tutaj to jak sprawdzać w zbiorniku poziom paliwa zapalniczką.

1. Zgadza się.

2. Fajno, że znowu Cię tu widać, oby na dłużej. Strzelam lampkę Morgen David (polecam) by Ci się chciało tutaj trochę posprzątać. :)

Piłeś? Nie jedź (i nie loguj się na forum) !

Siciliano: Robić szeptankę tutaj to jak sprawdzać w zbiorniku poziom paliwa zapalniczką.

Ja dostałem ostrzeżenie za to, że w pewnym temacie napisałem innemu użytkownikowi żeby nie pisał głupot bo zbyt często ciekawe rozmowy sprowadza na jakieś zupełnie niezwiązane z tematem sprawy. Bodajże coś tam o piciu alkoholu przez swojego znajomego pisał.

Dostałem ostrzeżenie od Początkujący który lojalnie stanął w obronie kolegi i cóż spierał się przecież nie będę. Nie podchodzę emocjonalnie do takich spraw.

Początkujący masz rację, przepraszam. Pisanie do forumowicza żeby nie pisał głupot nie na temat jest moją osobista wycieczką. Masz też rację że mój post usunąłeś a ten o piciu wódki pozostał.

Czy tylko mi brakuje moderatora Irka?

Na Irka też narzekali i są osoby, które ucieszyły się jak zrezygnował z funkcji miotły, a że nie da się wykluczyć bezstronności całkowicie to inna bajka. Każdy z nas jest tylko człowiekiem i nawet jak sie nam wydaje że traktujemy kogos tak samo jak innych to czasem bardziej nam sie przymknie oko na niektóre zachowania - mowa o modach, nie o konkretnym przypadku.

- Reklama -

Podatki we Wrocławiu: biuro podatkowe wrocław

Miejscówa do parkowania przy Okęciu: parking okęcie

Drodzy Panowie i śliczne Panie,

wielka prośba dotycząca raportowania:

1. jak raportujecie post, to nie piszcie "regulamin", tylko np. "brak maila" lub "brak danych firmy"
  2. jak raportujecie spamera, który napisał na PW koniecznie wpiszcie nick spamera. Nie wchodzę ani ja, ani Admini na Wasze PW, żeby sprawdzać od kogo to przyszło, bo jest jakaś prywatność w końcu...

a tak poza tym bardzo dziękuję za pomoc w moderowaniu... naprawdę jest co robić i modzi nie są w stanie wyłapać wszystkich "nieposłusznych", przez co trafiają się tacy goście, jak autor tematu, co piszą "dlaczego ja, a inni robią to samo ;( "

dymna.jpg

• 2 tygodnie później...

Chciałbym dodać do tematu, że w przypadku bezczelnego ogłaszania się w innych miejscach, niż do tego przeznaczone - będą kary bez ostrzeżenia. Toż to jakaś plaga spamerów ;) Czas wrzucić PiO na swoje blacklisty, bo spamowanie fora dla spamerów jest nieetyczne :D

dymna.jpg

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności