Skocz do zawartości

PR spadł po przekierowaniu

gixx

Rekomendowane odpowiedzi

Mam krótkie i proste pytanie odnośnie PR.

Miałem stronę z PR0. Znalazłem ładniejszą domenkę z PR2, przeniosłem treści, ulepszyłem stronę i przekierowałem z tej starej domeny pr0 na tą nową pr2. Dziś patrzę i tam PR wyzerowany.

Czy to możliwe że to przez to przekierowanie z domeny pr0 -> pr2 czy on sobie po prostu spadł... ?

multikonto

tak. to normalne.

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

Poczytaj sobie to co inni piszą o cierpliwości i kiedy zalecany jest pośpiech (podpowiem - przy łapaniu pcheł)

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

Zacznę od tego, że "PR nie ma znaczenia" :)

Czy domena z PR2 to jakaś przechwycona? Jeśli tak to pewnie ktoś zdjął linkowanie i PR po prostu spadł.

BlackPress.pl - Automatyczna dodawarka do precli [Najtańsza na rynku - wystawiamy FV]

BlackPress.pl na forum PiO

Darmowa mieszarka synonimów

Ma czy nie ma ale spadł gdy nie było update więc dociekam czemu tak się stało :) Czy to wina przekierowania czy nie.

Jeżeli tak, to na każdą domenę z PR2 po puszczeniu przekierowania z pr0 spada tam pr też do 0?

Przechwycona była ale jak ktoś zdjął linki to nie powinien spaść po najbliższym update?

multikonto

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności