Skocz do zawartości

adsense, 3 dni, naruszenie, regulamin

ftp

Rekomendowane odpowiedzi

Nie, nie będziesz mógł.

Nawet konta premium nie mogą wstawiać reklam obok takich treści.

To, że gdzieś taka reklama wisi, oznacza tylko jedno: Google tego jeszcze nie zauważył.

Czy rzeczywiście są równi i równiejsi? Każda firma daje lepsze warunki współpracy swoim najlepszym klientom, naprawdę dziwi mnie, jak można sobie z tego nie zdawać sprawy...

bo wiesz... do takiej informacji trzeba dorosnąć... poprowadzić swoją firmę... przekonać się na własnej skórze, żeby zrozumieć, dlaczego niektórym KLIENTOM warto dać lepsze warunki współpracy ponad standard, a dlaczego niektórym - nie.

Jeśli chodzi o kwestię, że Google jeszcze tego nie zauważył... nie do końca: są już Klienci, którzy nie muszą się obawiać utraty dochodów z AdS' za reklamy przy takich informacjach ;) ... Myślę, że akurat Ty powinieneś o tym wiedzieć :)

dymna.jpg

To nieźle to za 10 lat będę mógł dodawać reklamy Adsense obok artykułów o erekcji :P, lub seksploty :P

Mamy to rozumieć, że jeszcze nie masz takiego dużego ruchu czy dopiero za 10 lat będziesz mieć pierwszą erekcję?^^ :D

Regulamin jest coraz bardziej ostrzejszy, więc radzę pousuwać Wam erotykę czy hazard, bo ostatnio sporo stron za to wylatuje.

Jeśli chodzi o kwestię, że Google jeszcze tego nie zauważył... nie do końca: są już Klienci, którzy nie muszą się obawiać utraty dochodów z AdS' za reklamy przy takich informacjach ;) ... Myślę, że akurat Ty powinieneś o tym wiedzieć :)

Z tego, co sam widziałem, na konta premium jak najbardziej przychodzą powiadomienia o reklamach w miejscu niedozwolonym. Ale może są konta "jeszcze bardziej premium" niż te, z którymi ja mam do czynienia. ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności