Skocz do zawartości

Znaczenie audytu SEO

inspired

Rekomendowane odpowiedzi

PO audyt przychodzą w 95% serwisy, które zostały w jakiś posób dotknięte/ukarane w szukajce. Pozostałe 4% to serwisy nowych klientów, niczym nietknięte, 1% to serwisy opiniowane w fazie projektów.

A powinno być na odwrót :D

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

• Odpowiedzi 42
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

struktura serwisu wp.pl jest bardzo podobna do gazeta.pl, a na wupeku jest tylko jeden h1 i bądź tu mądry:)

A na onecie ...? Nie ma co dyskutować, każdy używa jak mu się podoba, ale w tym przypadku h1 nie jest nadużyciem.

W tym temacie jest pewna prawidłowość. Im ktoś ma więcej postów, tym większe kocopoły pisze na temat znaczenia audytu Seo. A fakt jest taki że pewni ludzie zardzewieli, nie radzą sobie z pozycjonowaniem. Więc znaleźli sposób na kasę i naciąganie klientów na audyty za kilkanaście tysięcy które tak na prawdę nic nie dają.

Reklamy Ceneo - 20gr za każdy klik + 65% prowizji z usługi Kup na Ceneo.

Mnie zastanawia tylko jedno . Dlaczego wszyscy ograniczają audyt do struktury kodu ? Jest jeszcze coś takiego jak fraza kluczowa, struktura serwisu i pare innych rzeczy trącących o webusability...

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

netway: ale to do większości nie trafia...

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

Na całe szczęście - to się nazywa selekcja naturalna :)

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

Na całe szczęście - to się nazywa selekcja naturalna :)

Stos flaszek rośnie ... planuje taką 3L :)

Uważaj bo zamierzam znowu do wawki zawitać :P

W tym temacie jest pewna prawidłowość. Im ktoś ma więcej postów, tym większe kocopoły pisze na temat znaczenia audytu Seo. A fakt jest taki że pewni ludzie zardzewieli, nie radzą sobie z pozycjonowaniem. Więc znaleźli sposób na kasę i naciąganie klientów na audyty za kilkanaście tysięcy które tak na prawdę nic nie dają.

Jeśli uważasz, że tak jest to jesteś w dużym błędzie, jesli uważasz że nie warto robić audytu w celu zwiększenia widoczności strony w szukajce, to warto go zrobić ze względu na przyszłych użytkowników lub klientów. Przemyśl to zanim znowu napiszesz jakąś złotą myśl.

Blog o optymalizacji i projektowaniu stron internetowych.

Chciałbym odgrzać temat h1 czy ma ktoś wiarygodne informacje że musi być tylko jeden i koniec, a raczej czy pare H1-ek może szkodzić? Bo dla mnie to nie logiczne.

Tittle to miejsce gdzie zawieramy w skrócie to co mamy na www

Description to rozwinięcie opisu z tittle

H1 to dla mnie taki tittle wewnętrzny opisujący w wielkim skrócie ale działy nie stronę , od tego jest tittle . I potem dopiero te H2-ki i reszta.

Błędne myślenie?

Reklama w internecie - baza firm - katalog firm + seomaster script

w HTML5 może byc ich wiecej. Dziś na HO potwierdzal to John.

Chciałbym odgrzać temat h1 czy ma ktoś wiarygodne informacje że musi być tylko jeden i koniec, a raczej czy pare H1-ek może szkodzić? Bo dla mnie to nie logiczne.

Nie musi być tylko jeden tag h1 ale zalecane jest logiczne budowanie stron dla użytkownika.

Jeśli będziesz miał parę tagów h1 nie będzie to szkodziło stronie. Może to być nieestetyczne dla użytkownika mając na uwadze wielkość tagów h.

Głównym celem wyszukiwarek NIE jest dostarczanie trafnych wyników. Głównym celem wyszukiwarek jest dostarczanie zysku.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności