Skocz do zawartości

po wpisaniu haseł kluczowych inni nie widzą tego co ja w google.pl

jacko777

Rekomendowane odpowiedzi

Tak pyskujesz, a o pomoc prosisz, troszkę opanowania i spokoju by się przydało, bo kto będzie chciał Ci pomóc? Co do Twojego problemu, to nie napisałeś jak ustawiłeś monitor. Masz ustawione polskiego googla? Może skoro DZISIAJ klikasz, to nie na wszystkich DC jest nowa aktualna pozycja strony?

W tym seo katalog -u nie może zabraknąć Twojej strony - www.seokatalog.pl - PR4

Zegarki szwajcarskie - Bisset - https://zegarynka.pl i Katalog firm - https://otofirmy.pl - zapraszają!

ja nie pyskuję, ale denerwującym jest Fakt, że administrator szerzy totalny spam, bo za taką należy uznac odpowiedź, bez przeczytania całego postu...

co do ustawień monitora to jest ustawiony na polski

kurde dostałem sygnały, że gdzieś tam widać stronę... pytanie czy to możliwe, że nie wszyscy ją widzą?

temat jest gorący dlatego jestem zdenerwowany...

Już ktoś Ci napisał,że to pewnie wina różnych Data Center. Czasami przez kilka/kilkanaście dni Google pokazuje różne wyniki na różnych komputerach, a nawet czasem na tym samym o różnych porach dnia.

Jeśli masz zamiar zajmować się SEO to lepiej uzbrój się w cierpliwość, bo tutaj jednodniowe, tygodniowe, a nawet miesięczne wahania nie są niczym nadzwyczajnym. Poczekaj kilka dni i wtedy zobacz czy na różnych komputerach jest taka sama sytuacja.

Mam inny sposób sprawdzania obiektywnej pozycji w Google.

Wchodzę po prostu na jakąś losowo wybrną bramkę proxy gdzie otwieram www.google.pl a tam wpisuję wybrane słowa kluczowe.

Myślę, że jest to całkiem prosty i niezawodny sposób szybkiego sprawdzania pozycji bez zostawiania wszelkich swoich śladów, które mogą sugerować cokolwiek Googlowi.

Twoje logo www.ludio.pl

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności