Skocz do zawartości

[opinie] V-NET.PRO

grykom

Rekomendowane odpowiedzi

Świąteczna promocja;

dla rocznej płatności, również dla bulletproof oraz łącza 1Gbit, na serwery V-WIN 1 oraz V-WIN-2 (https://www.v-net.pro/vps_windows#oferta), zniżka -30% (dożywotnia) z kodem 30off do końca marca.

Zapraszam.

• 2 tygodnie później...
  • Odpowiedzi 268
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

w związku z nadejściem długo oczekiwanej wiosny?

Powiedz gdzie? Pakuję się i jadę z Olsztyna na wiosnę popatrzeć.

M

Strona https://sklep-promar24.pl to sklep internetowy sprzedający dobre polskie zlewozmywaki.

Mam vpsa z windą od kiedy powstał v-net.pro. Przyznaję że początki były tragiczne :D

Ale teraz od ok. 2-3 miesięcy jest coraz lepiej, co mnie bardzo cieszy bo w końcu można kupić vps'a z windowsem w Polsce w bardzo dobrej cenie(szczególnie jak ktoś się załapie na promocje).

Na jednym vps'ie spokojnie działa seocat + 3 instancje scrapeboxa + xseon + coś jeszcze i nie ma żadnych problemów.

SZUKASZ NAPRAWDĘ DOBRYCH I TANICH PROXY ?

Proxy w ilości 70 tys. wymieniane cyklicznie, stabilność anonimowość i nielimitowany transfer:

KLIKNIJ I KUP LUB PORÓWNAJ WSZYSTKIE RODZAJE PROXY

Tez swoje z nimi "stoczylem"

Dobre, bo co bym nie zglosil to zawsze wina softu tam dzialajacego( w sumie najłatwiej... to wina softu i chu...) czy to notatnik czy to xrumer :-) w koncu okazalo sie awaria dysku czy cos w ten desen i w miare dziala teraz, zobaczymy potem.

Ja z artyleria przesiadlem sie na dedyki(srednio xr dziala mi 3 x szybciej), a na tamtych tylko sb,gscp i pingownice jakies;-).

Aaaa.... I zdarzaja im sie resety dosc czesto jak cos je przeciaza ( 2xr at once )

( mam nadrozszy pakieta z wszytskim czy tam sie dalo)

Przy zakupie na rok na dobrym rabacie sie oplaca, na jakies lekkie narzedzia jak najbardziej.

Prosze nie pisać nieprawdy że zdarzają nam się resety, bo żaden node (serwer-matka) nie został jeszcze ani razu zrestartowany od czasu uruchomienia. Był jedynie problem w niedziele tydzień temu, ale restartu wymagały jedynie serwery VPS, nie serwer-matka.

Jak się przeciąża serwer VPS to ten serwer (vps) wymaga restartu... nie rozumiem co w tym dziwnego, że musi go Pan zrestartować? Szczególnie na Windowsie...

Jakoś z powodzeniem chodzą u nas również 'ciężkie' narzędzia i nikt oprócz Pana na to nie narzeka.

Sami stwierdziliscie ze byla awaria dysku itp po 2 tygodniach przebijania sie przez maile, ze to wina softu/konfiguracji/tuska i aktualnego rzadu :-) a nie serwera. Mowie jak bylo, jak nie soft to konfiguracja byla zla, jakos w innej serwerowni zapierdziela 3x szybciej na tej samel liscie i w tej samej konfiguracji. ( dobra temat uwazam za zamkniety ).

Fakt juz dziala i daj bóg oby tak bylo do przez caly rok.

Sami stwierdziliscie ze byla awaria dysku itp po 2 tygodniach przebijania sie przez maile, ze to wina softu/konfiguracji/tuska i aktualnego rzadu :-) a nie serwera. Mowie jak bylo, jak nie soft to konfiguracja byla zla, jakos w innej serwerowni zapierdziela 3x szybciej na tej samel liscie i w tej samej konfiguracji. ( dobra temat uwazam za zamkniety ).

Fakt juz dziala i daj bóg oby tak bylo do przez caly rok.

Jakie 2 tygodnie? Przecież sprawa została załatwiona w ten sam dzień, fakt pracownik Marek Waszko napisał do Pana po północy więc można to zaliczyć jako dwa dni...

Zgłoszenie problemu (niedziela) 07/04/2013 15:49

Rozwiązanie problemu (poniedziałek) 08/04/2013 00:17

Dla opcji V-NET 3 i V-NET 4 wprowadziliśmy zaawansowaną konfigurację emulatora dysku, dzięki czemu wydajność I/O jest lepsza.

Nie rozumiem z czym ma Pan problem? Zapraszam na support w razie problemów o których mi nie wiadomo. Życzę miłego wieczoru.

widze, że znowu firma zmierza w złym kierunku serwer z win7 muli mi tranktor na austradzie i wlasnie dowiedziałem się mailowo od niejakiego Marka, że nie udzielają wsparcia technicznego:) i mam sobie zresetować serwer tylko ja już to robiłem chyba ze 100 razy, druga przygoda z ta firmą i po raz drugi nie udana, trzeci raz już do tej rzeki nie wejdę...

Witam, po prostu nie odpowiadamy za działanie usług na serwerze vps. Jeśli muli nawet po restarcie to znaczy ze coś jest nie tak z systemem. Nieznajomość zagadnień administracji systemu Windows nie uprawnia Pana do obarczania nas wina za taki stan. Zapewniam ze czysty system działałby bez problemu. Oczywiście zostało sprawdzone działanie serwera matki i wszystko działa prawidłowo. Dlatego tez problem jest po stronie Pana serwera, a serwer vps nie jest objęty pomocą techniczna.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności