Skocz do zawartości

[opinie] V-NET.PRO

grykom

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 268
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

mam to samo :-)

@ja1 odpowiem CI za support

"To wina oprogramowanie i jego użytkowania, my dostarczamy sprawne maszyny a nie ingerujemy w konfiguracje oprogramowania używanego" :-)

Dziś odpaliłem gscp na jednym vps z tych "najdrożyszch" na V-NET.PRO i w ciagu 1 h zescrapował mi 1 k linków, na drugim serwerze z innej serwerowni o podobnej konfiguracji to 12k :-)

Zalogować się tam to jest czasem wyczyn :-)

teraz patrze na inne vpsz gscp, to wszędzie indziej tez śmiga z taką prędkością :-)

U maxpan ew u kogoś kto pisze w wątku o XR w stopce jest jakiś, kolega miłą i nie narzekał. Nazwy nie pomiatam ale nie był jakiś wygórowany, cenowo :-)

Ja mam tez dla porównania podam np mam 4 dedyki https://godmodehost.com/ wiem ze to inna klasa sprzetu ale tam mi na raz działa.

-2 instalacje xr na 9 2 watkach )

-4 gscp postowanie

-captcha sniper

-soft do pingowania

-scrap box postowanie

Wiec łatwo sobie przeliczyć co sie bardziej opłaca :-)

U maxpan ew u kogoś kto pisze w wątku o XR w stopce jest jakiś, kolega miłą i nie narzekał. Nazwy nie pomiatam ale nie był jakiś wygórowany, cenowo :-)

Hostamus, ale to też zlaeży jak trafisz, ja ostatnio płaciłem 35$ za łącze mniej niż 20mb/s, bo taki dostałem serwer(i 100 meili nie pomogło). Więc co z tego że sprzęt był szybki jak przepustowość ograniczała.

Natomiast na v-net.pro faktycznie ładowanie się sesji/operacje na dysku są problemem i wskazane by było aby support coś w tej sprawie zrobił.

Cała reszta jest OK czyli szybkość maszyn, a przede wszystkim stabilność(przez 2 tyg. nie miałem restartu co np. na bermanie/hostamusie jest dosyć częste).

SZUKASZ NAPRAWDĘ DOBRYCH I TANICH PROXY ?

Proxy w ilości 70 tys. wymieniane cyklicznie, stabilność anonimowość i nielimitowany transfer:

KLIKNIJ I KUP LUB PORÓWNAJ WSZYSTKIE RODZAJE PROXY

Problem z muleniem w ostatnich dniach jest spowodowany awarią łącza (nie po naszej stronie) i jest to od nas niezależne.

@djurek, w godmodehost masz serwery dedykowane więc to całkowicie co innego i nie ma co porównywać - to zupełnie inne usługi.

@Mkucinski, nikt nie zwalił winy na Ciebie, tylko wystąpił problem z łączem i nikt nie mógł na to nic poradzić. Jeśli natomiast pracownik w jakiś sposób dał Tobie odczuć zrzucanie winy, to najmocniej za to przepraszam.

@ja1 szkoda że się z nami nie skontaktowałeś w tej sprawie, chcemy by każdy był zadowolony, tak więc otwórz proszę zgłoszenie.

Jeśli chodzi o wydajność IO (dysku) to kwestia ta została już rozwiązana, aczkolwiek wymaga to usunięcia i dodania dysku (reinstall). Jeśli takie rozwiązanie komuś pasuje, to można do nas napisać i taka operacja zostanie przeprowadzona.

Z tym że nikt takich problemów nie zgłasza, o tym dowiedziałem się niestety z forum. Więc sądzę że te 5 osób jest nieco na wyrost. Jeszcze dziś pracownik sprawdzi zgłoszenie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności