Skocz do zawartości

[opinie] V-NET.PRO

grykom

Rekomendowane odpowiedzi

U mnie jest od początku lipa...Osoba odpisującą na forum nie do końca chyba

I tylko cały czas,

-wina softu

-wina szafy

-wina dostawcy netu

-wina Tuska

-wina aktualnego rzadu

Generalnie te vps są AKTUALNIE słabe strasznie nie stabilne. Ja juz sie nie będę przebijał o tym na forum z suuportem bo osoba tu odpisująca albo nie korzysta z tych serwerów albo nie ma o nich zielonego pojęcia. ( mam 4 najdroższe w full pakiecie jakie tam mają, i "ledwo zipia" z harvestem pod gscp )

Jak ktoś nie wierze zapraszam na PW, nawet VMline. I juz nie bede pisał na suuport zakładał tiketów bo i tak nic to nie daje.

• Odpowiedzi 268
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Tak na ten moment jest problem na 2 serwerach (z 10) i pracujemy nad jego rozwiązaniem, lecz na pewno nie ujął bym tego w ten sposób, że są niestabilne, gdyż uptime wynosi 100%.

Nie wiem czemu ma służyć to spamowanie. Trochę powagi. Jest problem na paru serwerach i staramy się go rozwiązać.

Co mają znaczyć wpisy 'jak ktoś nie wierzy'? Przecież piszę w kółko to samo, że jest problem na 2 serwerach i zajmujemy się nim.

Nie wiem czemu ma służyć to spamowanie. Trochę powagi. Jest problem na paru serwerach i staramy się go rozwiązać.

Co mają znaczyć wpisy 'jak ktoś nie wierzy'? Przecież piszę w kółko to samo, że jest problem na 2 serwerach i zajmujemy się nim.

To nie jest spamowanie, jest problem od ok. 3 dni. Może łatwiej by było poinformować klientów że macie problem?.

Problem jest taki że za serwer płacę ok. 200 zł, na miesiąc razem z dodatkami, a mi nie działa.

Proszę nie denerwuj się że tym że ludzie się denerwują, mają prawo. Ja np. teraz mam 2 faktury do zapłacenia za ok. 80 zł za dodatki, termin płatności się zbliża ale za co mam płacić skoro serwer nie działa?

Jesteśmy fair i kwestia płatności zostanie odpowiednio uregulowana. Za chwilę pracownik puści info na @

Potwierdzam, dostałem info., Aczkolwiek wolałbym aby serwer działał ok, niż zniżki, zachowaliście się jednak ok.

Wolę zapłacić całość i mieć np. info że jest coś nie tak po waszej stronie, wtedy będę czekał.

Niestety szybkość nadal poraża.

Chyba poradzili sobie to serwery działają ok.

A teraz z całą stanowczością stwierdzam że u Was nie warto kupować serwerów. Niestety, działał 3 dni ok. teraz muli jak jasna cholera z powrotem.

Musiałem prosić twórców pewnych programów aby mi dali licencję żeby gdzie indziej zainstalować.

Dziękuję bardzo za zniżki, nie chcę opłaciłem to, aby nie było ze wykorzystuję

Nikt nie powiedział że problem został rozwiązany, czekamy na sprzęt serwerowy, nie jest to do przeskoczenia z powodu długiego weekendu. Jutro, maksymalnie środa wszystko wróci do normy, a będzie nawet lepiej... Takie problemy już po prostu nigdy nie wystąpią. Zdradzę że zakupiliśmy dyski SSD gdzie prędkość IO jest naprawdę bardzo wysoka. Jestem pewny że za dwa dni zmieni Pan zdanie, ponieważ przede wszystkim zależy nam na zadowoleniu klienta.

Tak da się to zrobić bez reinstalacji, przyspieszenie oczywiście będzie widoczne, lecz nasze nowe rozwiązanie pozwala zwiększyć wydajność nawet o 300%. Kombinujemy by je wdrożyć dla aktualnych dysków, jak się uda, dam znać.

Oferta będzie nieco zmieniona, dyski z SSD to naprawdę bardzo duża szybkość.

Zresztą również Panu zostanie zaproponowana migracja na wydajniejsze rozwiązania.

Oferta będzie nieco zmieniona, dyski z SSD to naprawdę bardzo duża szybkość.
I jaki jest status wdrożenia tych dysków ?

HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel
Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności