Skocz do zawartości

[opinie] V-NET.PRO

grykom

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 268
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Przenoszeni są klienci którzy zgłosili problem. Opcja dysków SSD jest wyłącznie dostępna dla opcji V-WIN 3 oraz V-WIN 4 by całkowicie wykorzystać potencjał zasobów CPU/RAM.

Problemy z IO są całkowicie rozwiązywalne (dla wszystkich opcji zasobów) po reinstalacji systemu (zmiana emulatora IO).

Jeśli reinstalacja nie jest możliwa, aktywujemy pewne funkcje dla dysku, a w skrajnych przypadkach przenosimy na SSD.

Na ten moment problem z dyskami został rozwiązany dla nowych zamówień/instalacji.

Dla wymagających (opcje 3 i 4) oferujemy w standardzie dyski SSD.

@golum, błąd po naszej stronie, Twój VPS działa jeszcze na innej matce. Już to poprawiamy.

Ja mam dwa serwery z końcówkami 9 i 10

https://kvm4.v-net.pro/

https://kvm2.v-net.pro/

Jeżeli to pomoże mozecie zaorać cały serwer, od jutro południa :-) Oczywiście jeżeli pomoże :-)

Powiem tak...

Poki co chylę czoła. Zmiany na plus.

4.97 pts. to prawie jak i7

:D

Generalnie to jest i7-3770 (stosowany na wszystkich naszych serwerach) z tym że wirtualizacja zmienia nazwe procesora, a Windows go niekoniecznie poznaje i tym samym zmniejsza punktacje ;) Z tym że ta kwestia nie ma nic do wydajności CPU.

Ciesze się że jest Pan zadowolony.

• 2 miesiące temu...

Możecie napisać, jak aktualnie działają VPSy windowsowe z ssd? Opinie do tej pory były różne, więc chciałbym wiedzieć jak jest teraz (biorąc pod uwagę ciszę w wątku podejrzewam że dobrze)

Skuteczne pozycjonowanie stron www | Nowe randki internetowe

Mam VPS z takim dyskiem i muszę przyznać, że okienka programów np przeglądarka itd otwierają się na zdalnym pulpicie w zasadzie tak szybko jak na kompie localhost, więc mogę powiedzieć, że działają dobrze.

Tak, że usługa - hosting VPS < do tego dobry support > na pewno godny polecenia :good:

HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel
Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii

• 2 miesiące temu...

A wie ktoś jak zreinstalować windę na tym serwerze? Nie mogę znaleźć rzadnej opcji do tego niestety

Sklep dla sportowców w którym znajdziesz Odżywki oraz suplementy diety dla sportowców, sprzęt siłowy i fitness oraz akcesoria do sportów walki i treningowe Hurt-Detal. Szybka wysyłka na terenie polski i za granicę.

Sklep producenta sprzętu siłowego, fitness oraz akcesoriów do sportów walki. Wysoka jakość, przystepne ceny :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności