Skocz do zawartości

[opinie] V-NET.PRO

grykom

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 268
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
  • 4 miesiące temu...
  • 2 tygodnie później...
  • 3 miesiące temu...

Witajcie,

projekt www.v-net.pro stale się rozwija. Przeszliśmy na wirtualizację VMWare, gdzie zasoby CPU i RAM są gwarantowane,

korzystamy z serwerów Supermicro.

Wprowadziliśmy nową ofertę serwerów VPS z systemem Windows - cena już od 40 PLN brutto miesięcznie,

jestem pewien że wasze narzędzia SEO będą znakomicie działać pod nową konfiguracją.

Zachęcam do skorzystania - www.v-net.pro

Serdecznie pozdrawiam.

• 4 tygodnie później...

Zablokowali mi dzisiaj VPSa bulletproof za abuse. Na maila z pytaniem dlaczego otrzymałem informację, że bulletproof nie ma.

Oznacza to jedno - przy zmianie pakietów coś musieli pochrzanić, bo serwer był zamówiony z tą opcją i działał tak od długich miesięcy. Sprawdźcie jak to wygląda u was lepiej, żebyście nie byli odłączeni na 24h od maszyn "bo tak".

Z tego co widze, to Pan wykonał nieprawidłowo upgrade serwera i zniknęła opcja bulletproof dla tej maszyny. Niemniej tą opcję można w panelu dokupić.

Przy zmianie na nową ofertę stara pozostaje bez zmian - również wszystkie ustawienia, także proszę nie wprowadzać nikogo w błąd.

W panelu klienta nie ma żadnych dodatkowych opcji z VPS. Chciałem go upgradować na wyższy pakiet, wyszło 0zł to fakt - myslałem, że od nowego okresu rozliczeniowego będzie uwzględniona dodatkowa opłata. Tak czy siak - nie było informacji o tym czy nowy serwer ma być bulletproof czy nie. Skoro stary był, miałem nadzieję, że jest to w domyśle.

Tak czy siak - udało się z supportem dogadać.

Pozdrawiam

• 5 tygodni później...

Nie rozumiem Pana zachowania, widze w zgłoszeniach, że jest konwersacja z Panem Markiem i z Panem,

zaraz to wyjaśnię.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności