Skocz do zawartości

[szukam] Narzędzie do postowania na WordPress

Jakub Ostrowski

Rekomendowane odpowiedzi

Witam serdecznie,

Poszukuję narzędzia do automatycznego lub półautomatycznego dodawania wpisów do własnej bazy blogów na WP.

Najlepiej, żeby program na podstawie dodanej wcześniej bazy stron i bazy tekstów wraz z linkami dodawał te teksty po jednym do zaznaczonej części stron.

Przykładowo mam 100 stron w bazie i dodaje np. 20 tekstów, zaznaczam 20 stron z bazy i do tych właśnie stron program dodaje moje teksty.

Czy ktoś spotkał się może z takim narzędziem? Przeglądałem specyfikację kilku podobnych automatów lub półautomatów ale nie jestem pewien do końca który z nich może spełnić moje oczekiwania.

Z góry dziękuję za wszelką pomoc.

pozdrawiam

Kuba

Agencja reklamowa www.PRO-position.pl - pozycjonowanie, strony www, copywriting...

Dzięki za propozycje. Zależy mi jednak na tym, żeby hurtowo dodać listę adresów url moich stron i żeby ta baza była stała, ew. rozbudowywana co jakiś czas.

I na podstawie tej listy żeby było można dodawać wpisy po jednym dla każdego bloga. Z tego co udało mi się teraz przejrzeć to SEOcat daje możliwość dodawania artykułu i jednego adresu url za każdym razem, czy się może mylę?

Agencja reklamowa www.PRO-position.pl - pozycjonowanie, strony www, copywriting...

daje możliwość dodawania artykułu i jednego adresu url za każdym razem

Nie do końca rozumiem...

"Ja nie bywam w kuluarach, nie wiem gdzie to jest. Bywam w innych miejscach w innym towarzystwie..." SEO Norris - cytat roku 2014
"Dlatego dużo firm i freelancerów zajęło się pp, nie poradzili sobie z klientami i aktualizacjami algo." Cytat wszech czasów!

Źle coś na początku zrozumiałem.

Jeśli się nie mylę, to najpierw dodajemy własną bazę stron na WP (tylko jak?) i potem dodajemy projekty (jednym projektem może być np. artykuł z zaznaczonymi synonimami, który wygeneruje 20 tekstów i dodaje je gdzie?). Nie do końca rozumiem jak działa ten program. Czy jest gdzieś jakiś tutorial, specyfikacja?

Jemu chyba o to chodzi że już taka ma.

Dodajesz taką bazę do seocata, później piszesz projekt z synonimami (w treści dajesz linki - też mogą być z synonimami). Zaznaczasz że ma dodawać do tej bazy która wrzuciłeś, ustalasz dzienną ilość dodań i zapisujesz. Koniec zabawy :) Będzie dodawał do tej bazy aż ją skończy w ilości podanej przez Ciebie za każdym razem losując artykuł i link z synonimów.

"Ja nie bywam w kuluarach, nie wiem gdzie to jest. Bywam w innych miejscach w innym towarzystwie..." SEO Norris - cytat roku 2014
"Dlatego dużo firm i freelancerów zajęło się pp, nie poradzili sobie z klientami i aktualizacjami algo." Cytat wszech czasów!

Jakub, nie do końca rozumiesz jak działają podobne softy, ściągnij sobie demo i myślę ze zrozumiesz. Ogólnie jest masa softów co dodają do WP, wiec jeśli nie pasuje to co jest możesz tak jak kolega wyżej mówi zamówić autorskie rozwiązanie.

@zakręcony: posiadam już taką bazę, z początku nie wiedziałem jak ją dodać do tego narzędzia.

Dziękuję za wszelkie uwagi i sugestie. Z początku miałem problem ze zrozumieniem jak działa taki program. Generalnie wymienione prawie spełniają moje oczekiwania tylko losowanie linków (w synonimach) nie do końca mi odpowiada. Chciałbym mieć kontrolę nad tym jakie linki dodaję i ile, dobrym rozwiązaniem byłoby pobieranie linków po kolei a nie losowo.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności