Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wchodziłem w FF bezpośrednio oraz przez google i w/w niedogodność nie wystepuje.

Pozdrawiamy
Redaktorzy
OT, wiec możne byście redaktorzy podali jakiś "normalny" kontakt na stronie = przedsatwili się dane firmy itd niż tylko formularz kontaktowy, bo w moim odczuci przedstawiać się jako "redakcja" jest dosyć że tak powiem dziecinne ;)

HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel
Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii

• Odpowiedzi 212
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Dzięki MaxPan.

Problem został znaleziony. Otóż był wykrywany wirus ale nie na katalogu a z dodatkiem AddThis, który udostępniał facebooka, google+ itp.

Więcej informacji pod: https://support.addthis.com/customer/portal/questions/5735068-mal-badsrc-c

Dodatek usunięty i powinno być wszystko ok.

Mion: w regulaminie katalogu są podane wszystkie informacje odnośnie firmy.

Pozdrawiamy
Redaktorzy Kataloog.info

kataloog_info.gif

Tak, nie mailem jak napisać wcześniej bylem zajęty, bardzo czeto właśnie ten dodatek powoduje takie cyrki. Przeglądarka to Mozilla antywirus Kasperki, ale widzę że już jest OK, ale Yandex dalej krzyczę chyba cookie trzeba usunąć.

• 2 tygodnie później...

Witamy,

Zapraszamy do dodawania stron do katalogu WebTree

logo.gif

Porcja darmowych kodów do WebTree dostępna na naszym Fanpage na Facebooku.
Zapraszamy wszystkich do dodawania stron spełniających regulamin katalogu.

Aby było sprawiedliwiej wprowadzamy zasadę 1 osoba = 1 kod.
Aby wpis został zaakceptowany należy potwierdzić wykorzystanie kodu w tym temacie.

Pozdrawiamy
Redaktorzy Kataloog.info

kataloog_info.gif

• 2 tygodnie później...

Ja niestety dość chłodno oceniam współpracą z Redaktorami. Moich stronek jakoś nigdy nie dodałem - kiedy był na to czas - katalog miał zawieszoną czasowo opcje dodawania. Teraz kiedy można już dodać - podjąłem takową próbę grudniu 2013 dodając stronę kolegi od anten. Czy tam moderacja trwa 3 miesiące? Do katalogów dodaję tylko strony główne. Zawsze piszę opisy z ręki tzn. są one niepowtarzalne - przynajmniej się staram. Projekty roku może to nie są ale w zasadzie za te 8 PLN chciał by się uzyskać przynajmniej możliwość dodania strony bez obawy o tragiczne skutki audytu estetycznego "Redaktorów. katalogu info".

Tydzień temu wysłałem poprzez formularz pytanie - do tej pory nie otrzymałem odpowiedzi. Ale może Redaktorzy zaglądają częściej na PIO niż do skrzynki mailowej więc spróbuję tutaj :)

Fotografia ślubna Lublin - zapraszam na stronkę.

Poczytaj: ślub, wesele, fotografia ślubna, oraz inne elementy związane z organizacją przyjęcia weselnego.

Stary blog, nowe zdjęcia ślubne.

Witamy,

Opłata nie oznacza akceptację wpisu tylko jego moderację, Pana strona to jedynie strona główna z 4 zdaniami + zakładka kontakt, a na dodatek linkuje Pan z niej swoją inną stronę o fotografii...Strona została właśnie zaakceptowana ponieważ nie chcemy teraz mieć połowy tematu z postami jaka to moderacja jest zła. E-mail od Pana faktycznie jest z 26 marca, być może został przeoczony bo widnieje jako nieprzeczytany. Postaramy się dokładniej sprawdzać pocztę.

Pozdrawiamy
Redaktorzy Kataloog.info

kataloog_info.gif

Ma Pan racje. Strona jest uboga w treść bo to ma być wizytówka umożliwiająca klientowi w razie potrzeby instalacji anteny. Właściciel chciał się ograniczyć jedynie do podania numery telefonu ale mu to wyperswadowałem :) Niemniej w momencie zgłoszenia strona wyglądała zupełnie inaczej :) więc Pańskie argumenty w tym wypadku są trochę nie na miejscu.

Do większości stron można się przyczepić - np. niska zawartość merytoryczna, darmowy CMS, linki do innych stron, uboga szata graficzna, a nawet brak danych w zakładce kontakt (oczywiście bez podtekstów). Tylko czy istnieją jeszcze w sieci perełki wolne od takich elementów?

Ale ma Pan rację - każdy moderuje na swojej stronie to co uważa za stosowne, a ja jako użytkownik jestem bogatszy o nowe doświadczenie.

Bardzo dziękuję za moderacje mojego wpisu, pozdrawiam serdecznie

https://kataloog.info/strona-501247.html

Fotografia ślubna Lublin - zapraszam na stronkę.

Poczytaj: ślub, wesele, fotografia ślubna, oraz inne elementy związane z organizacją przyjęcia weselnego.

Stary blog, nowe zdjęcia ślubne.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności