Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Witamy,

Zapraszamy do dodawania stron do katalogu WebTree

logo.gif

Porcja darmowych kodów do WebTree dostępna na naszym Fanpage na Facebooku.
Zapraszamy wszystkich do dodawania stron spełniających regulamin katalogu.

Aby było sprawiedliwiej wprowadzamy zasadę 1 osoba = 1 kod.
Aby wpis został zaakceptowany należy potwierdzić wykorzystanie kodu w tym temacie.

Pozdrawiamy
Redaktorzy Kataloog.info

kataloog_info.gif

• Odpowiedzi 212
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
  • 6 miesięcy temu...

Witamy!

Zapraszamy do zapoznania się z nową odsłoną Kataloog.info, to m. in.

Całkowicie nowy wygląd!

Panel zarządzania i edycji dla każdego wpisu!

Możliwość upgrade'u wpisu zwykłego do wpisu firmowego!

Zapraszamy! https://kataloog.info

Porcja darmowych kodów zwykłych:

69fn18qylo
bcuvhquvnr
ejnpgkno3a
0aeofovx36
bekx18ovbd

Porcja darmowych kodów firmowych:

zrfxkagw
2h5zxbzx
u6kv384d

Aby było sprawiedliwiej wprowadzamy zasadę 1 osoba - 1 kod

Aby wpis został zaakceptowany, należy potwierdzić wykorzystanie kodu w tym temacie i prosimy także o opinie katalogu po zmianach.

Jak wam się podoba nowy wygląd? Co byście zmienili lub dodali?

Pozdrawiamy!

Administracja Kataloog.info

kataloog_info.gif

ejnpgkno3a - podziękował

Co do katalogu po zmianach - wygląd bardzo mi się podoba, funkcjonalność też jest. Osobiście zmiana mi bardzo podeszła.

Pozycjonowanie i tworzenie stron internetowych - urbancreative.pl, Z sukcesem szprzedaję Tynki Kabe w okolicach Grodziska Mazowieckiego

Dzięki za bcuvhquvnr

ps. nie jestem fanem katalogów i w sumie unikam ich ale spróbować nie zaszkodzi. Darmowy wpis został rozpatrzony w mniej niż godzinę. Katalog prezentuje się dużo lepiej niż ogromna większość. Czego mi brakuje ? Jestem przyzwyczajony do "ostatnio dodane" i to nie tylko wpisy ale wszelakie newsy na stronie głównej. Moim zdaniem takie "coś" wpływa bardzo pozytywnie na katalog - ludzie z ciekawości klikają na "ostatnio dodane" żeby sprawdzić czy są dodawane wszystkie strony czy tylko wyjątkowe jak nasza :).

Dzięki MaxPan, w marcu mieliśmy ten sam problem i było to spowodowane przez dodatek AddThis. Przed chwilką zostało to skasowane, mógłbyś sprawdzić komunikat "Dlaczego ta strona została zablokowana"?

Sprawdzane w https://www.urlvoid.com/scan/kataloog.info/ i różnych przeglądarkach i nic nie wykryło, jedynie w Yandex widnieje ten komunikat. Yandex ostatnią bezpieczną wersję strony pokazuje z 17 grudnia a dopiero wczoraj zmieniliśmy wszystko od nowa wygląd i skrypt.

Pozdrawiamy!

Administracja Kataloog.info

kataloog_info.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności