Skocz do zawartości

Czy podwójne meta opisy bardzo szkodzą?

hdckredyty

Rekomendowane odpowiedzi

Narzędzia google pokazują mi, że mam sporo podwójnych opisów na witrynie: ok. 100 szt. Jest to spowodowane tym, że wyniki wyszukiwania w wewnętrznej wyszukiwarce wyświetlają się na stronie z tą samą templatą i meta danymi, bo to Joomla.

Pytanie brzmi: czy korzyści z obecności w sieci zaindeksowanych stron z wynikami wyszukiwania produktów przewyższają straty spowodowane duża ilością zduplikowanych meta opisów?

Ja mam na jednej stronie pełno zdublowanych opisów bo google kategorie która np. ma 5 stron odczytuje jako oddzielne i Pokazuje 5 dubel :)

Nie zauważyłem przez to problemów jakis.

nie możesz w meta tagach dodać numeru strony?

problemów nie widzisz, ale może po dodaniu zauważysz poprawę... chyba że jesteś już na 1. pozycji :)

Design Forge - designerskie strony www dla wymagających klientów - zapraszam!

Smoczy Jeźdźcy - niepowtarzalna gra mmorpg online w klimacie fantasy - polecam!

problemów nie widzisz, ale może po dodaniu zauważysz poprawę... chyba że jesteś już na 1. pozycji :)

tia... jak meta opis miał znaczenie przy pozycjonowaniu, to pewnie zauważyłby i problem i wynik zmiany...

ale teraz równie dobrze mógłby sobie dodać różne słowa kluczowe w meta keywords ;)

dymna.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności