sargon162 Opublikowano 25 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2012 Możecie polecić jakiś plugin do Wordpressa gdzie można ustawić dodawanie gwiazdek do konkretnej strony/podstrony. Jest oczywiście seo ultimate, ale tam można oddać tylko jeden głos, i w sepach pojawia się informacja że ten głos oddał admin (można porobić też innych użytkowników, ale za dużo roboty). Próbowałem też wtyczki Rating-Widget, kk Star Ratings, ale po dodaniu gwiazdek, gwiazdki nie pojawiają się w serpach (chyba że damy kase na wersje pro wtyczki, to wtedy tak) Jest też wtyczka GD Star Rating, ale mam problemy z dodawaniem sobie samemu gwiazdek. Niby usunąłem zapisywanie ciasteczek, zmieniam ip, ale nie moge. Zależy mi na takiej wtyczce gdzie sam będę te gwiazdki sobie mógł dawać, znacie coś? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sargon162 Opublikowano 25 Października 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Października 2012 Ok, już w GD Star Rating znalazłem opcje która umożliwia to o co mi chodziło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ear Opublikowano 25 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2012 Z ciekawości, jaka to opcja? babij.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sargon162 Opublikowano 26 Października 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Października 2012 wtyczka jednak nie chodzi tak jak trzeba, muszę znaleźć inną Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rissah Opublikowano 26 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2012 wtyczka jednak nie chodzi tak jak trzeba, muszę znaleźć inną Potwierdzam - mam setki głosów na jednym z blogów, żadnego nie kasuję, chociaż GD Star Rating daje takie możliwości, ale w SERP-ach gwiazdek nie wyświetla. Po zainstalowaniu wtyczki, jak czytelnicy zaczęli oceniać artykuły, wtyczka ładnie gwiazdki w SERP-ach pokazywała. A od pewnego czasu niestety już nie. Podbijam pytanie autora wątku - ktoś zna jakąś wtyczkę do generowania gwiazdek w wynikach wyszukiwania? SPD SZKOLENIA - certyfikowany kurs kadr online Kurs płac z zaświadczeniem MEN Porady prawne i prawo w pigułce - www.poradynacodzien.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piomoo Opublikowano 26 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2012 chyba mylicie pojęcia: możliwość oceniania "gwiazdkami" i wyświetlanie tychże w serpach to dwa różne tematy. jedno zależy (w tym przypadku) od wtyczki a drugie od google-a wywóz gruzu - dla tych co remontują.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rissah Opublikowano 26 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2012 chyba mylicie pojęcia: możliwość oceniania "gwiazdkami" i wyświetlanie tychże w serpach to dwa różne tematy. jedno zależy (w tym przypadku) od wtyczki a drugie od google-a Możliwe, ale po zainstalowaniu GD star rating ładnie gwiazdki wyświetlało, a gdzieś od miesiąca przestało . Te gwiazdki, zależne od googla, to ja testowałem na różnych stronach, gdzie użytkownicy pisali opinie i oceniali np. w google maps. Wyświetlało je, nagle przestało, potem, jak zainstalowałem GD Star Rating to znów zaczęło wyświetlać, a potem znów przestało. SPD SZKOLENIA - certyfikowany kurs kadr online Kurs płac z zaświadczeniem MEN Porady prawne i prawo w pigułce - www.poradynacodzien.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Remiss Opublikowano 27 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2012 Gwiazdki to tylko grafika, wtyczka musi je okodować np. w schema.org żeby w G wyświetliło RichSnippet. G samo decyduje wyświetlić czy nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.