Skocz do zawartości

Zabraknie prądu?

Trotyl

Rekomendowane odpowiedzi

https://biznes.onet.pl/wiadomosci/przemysl/pse-wprowadza-ograniczenia-w-dostawach-i-poborze-energii-w-calym-kraju/rv9z91

Pamięta ktoś jak te stopnie zasilania wyglądają w praktyce? Nie wiem czy odpalać skrypt na localhoscie czy może szukać VPS :)

nihil fit sine causa

• Odpowiedzi 35
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Przewiduje panikę jak nie będzie czym ładować smarkfonów ...

Moja  fotografia kulinarna  :D  Fu*k Google ......Ask me .... Chcesz nauczyć się strzelać? Nasza nowa strzelnica w Gdyni, nówka nie śmigana ;) W Gdańsku też mamy strzelnicę ;)

Głównym celem wyszukiwarek NIE jest dostarczanie trafnych wyników. Głównym celem wyszukiwarek jest dostarczanie zysku.

Taaa , kłopot tylko u nas ze słońcem , oprócz tego lata , bo w tym roku farelka napierd***a niemiłosiernie :P

Moja  fotografia kulinarna  :D  Fu*k Google ......Ask me .... Chcesz nauczyć się strzelać? Nasza nowa strzelnica w Gdyni, nówka nie śmigana ;) W Gdańsku też mamy strzelnicę ;)

W wakacje może słońca zabraknąć ale internetu nigdy.

plus pierdyliard :D

nie wiem czy mogę pisać bo w mediach jeszcze tej informacji nie ma

e:

o 19.59 pokazało się oficjalne info w mediach to wkleję kawałek :)

Pomóż mojej córce - 1% z podatku dla Oli. Wypełniając PIT wpisz w rubryki:

KRS: 0000050135 CEL SZCZEGÓŁOWY: BORI Ola na Fecebooku

jeden wielki bajer i wyborcza kiełbasa . jakie to PO jest wspałanimyslne i robi Radę Kryzysowa i uchroni polski przemysł przed katastrofą. Podobno te wszyskie problemy wynikają z niskich stanów rzek i zapasów. Dobra. Tylko najpierw musiałby paść przemysł Czechów i Wegrów . Jakoś mieszkam w czechach i cisza. Widać ta woda jakoś migruje dziwnie :). W Czechach u prawicowców jest jej pod dostatkiem , a w Polsce u lewicowców z PO brakuje. Przecież senator Pęk całej na granicy na kaca nie wypił ? 

wszystko o brazylijskiej piłce nożnej - brasfutebol.com

FreshMed - najlepszy stomatolog w Katowicach

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności