Skocz do zawartości

Blast na zaplecze

grosiek

Rekomendowane odpowiedzi

@Mion

Czasy świetności tego typu "blastów" już dawno minęły...

Zgadza się - tak właśnie uważam. Parę lat temu kirdy jeszcze nie było ciebie na forum potężny blast jaki mam ( i pewnie, wielu obeznanych w temacie) na myśli wbijał w topy. I była znacznie większa skuteczność z komentarzy itd...
Jeśli nie blast, to jaki mam wykonać następny krok?
Blast !=blast. Możesz przykładowo przygotować artykuły z synonimami i skorzystać z usługi https://www.blackpress.pl/

HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel
Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii

• Odpowiedzi 38
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

@Mion

Czasy świetności tego typu "blastów" już dawno minęły...

A jakiego typu blasty są teraz dobre ? Po czym piszesz

@Mion Blast jest blastem i nie ma jakiś tajnych miejsc i super sposobów na pozyskiwanie "lepszych baz". To tyle jak chodzi o blast.

Co do blastów ostatnio byłem w temacie gdzie mówiono wręcz przeciwnie i wręcz zachwalano i bynajmniej nie był to amator.To jak to jest ?

@Mion

i "Blast na zaplecze" może skutkować banem dla domeny zaplecza w ten sposób potraktowanej.

To co dopiero blast na domene główną. Czy jeśli ktoś ma na mojej stronie wydzieloną podstrone, subdomene (jedną z 1000 powiedzmy) i zacznie sobie ją blastować to może mi cała domena polecieć razem 999 podstronami innych osób? Czy miałeś na myśli domene na której jest to zaplecze?

Parę lat temu kirdy jeszcze nie było ciebie na forum potężny blast jaki mam ( i pewnie, wielu obeznanych w temacie) na myśli wbijał w topy. I była znacznie większa skuteczność z komentarzy itd...

Parę lat temu to wystarczyło dodać adderem do jego bazy i były topy, nikt sie w blasty komentarze/profile nie bawił do podlinkowania zaplecz tylko leciało się po głównych.

Później zaczęto sie bawić w piramidy i "blasty" po zapleczach w celu wzmocnienia głównej.

Natomiast wielu obeznanych w temacie nadal skutecznie wykorzystuje "blasty" o jakich piszę. Aczkolwiek niewielu z nich się udziela publicznie...

SZUKASZ NAPRAWDĘ DOBRYCH I TANICH PROXY ?

Proxy w ilości 70 tys. wymieniane cyklicznie, stabilność anonimowość i nielimitowany transfer:

KLIKNIJ I KUP LUB PORÓWNAJ WSZYSTKIE RODZAJE PROXY

Czyli Mion twoim zdaniem rumak jest przereklamowany i jego skuteczność i czasy świetności minęły?
Nigdzie nie napisałem, że skuteczność rumaka jako oprogramowania dodającego jest przereklamowana, czy też, że robi to teraz gorzej... Proponuje poczytać trochę archiwum na ten temat ...

Kończąc temat Dodam, że sól kuchenna będzie i jest trucizną - wszystko zależy od dawki i sposobu zażycia. W każdym bądź razie kiedyś była większa tolerancja na chlorek sodu ;)

HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel
Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii

@Yukatan

Ręczne dodawanie do 5 katalogów dziennie ;) (sorki, ale nie mogłem się powstrzymać :zeby:)

A tak na serio, to wszystko jest dobre, byle było robione z głową. Im większe zróżnicowanie technik, miejsc, anchorów, etc. tym lepiej.

Yukatan - rumaka ma już wiele osób, fakt że są listy inteligencji ale kto kupi/zrobi dla siebie coś unikalnego ? Praktycznie nikt, bo za drogo/albo się nie chce.

Alternatywą teraz dla niego jest xseon, który po pierwsze ma bardzo dobry harvester moim zdaniem lepszy od hrefera(jak nie najlepszy z obecnie dostępnych), po drugie - możesz podkładać pytania-odpowiedzi do for. Jak sobie uzbierasz raz listę moderowanych for gdzie przechodzą "debilne" pytania/odpowiedzi(wcale mało ich nie ma, są pewne branże gdzie admini się cieszą że dodajesz post na forum) to masz praktycznie linków bez limitu :D

Natomiast do komentarzy wcale nie musisz wykorzystywać scrapeboxa, który także jest "standardem", jest już kilka softów które komentują lepiej(znacznie), omijają zabezpieczenia gdzie scrap sie wykłada itd.

[Edit]Nie udzielam informacji na priv dot. softów innych niż mój, każdy kto przejrzy dział początkujący i narzędzia znajdzie co trzeba, i tak za dużo napisałem :D

SZUKASZ NAPRAWDĘ DOBRYCH I TANICH PROXY ?

Proxy w ilości 70 tys. wymieniane cyklicznie, stabilność anonimowość i nielimitowany transfer:

KLIKNIJ I KUP LUB PORÓWNAJ WSZYSTKIE RODZAJE PROXY

Pytając o rumaka miałem na myśli inteligentne jego wykorzystanie , a w rękach nastolatka nawet adderem se można zaszkodzić podejrzewam :) ok w sumie też gamoń jestem zamiast pytać lepiej przetestuje najpierw , niestety osoby które wiem że się na tym znają nie świadczą takich usług a innym nie chce dać,dema też nie ma żeby w praktyce zobaczyć jak to działa. :(

Chyba czas na nauke rosyjskiego :)

i Ty Mion dużo na ten temat wiesz. Sam się dziwiłeś że przez bardzo długiii okres czasu na pewną konkurencyjną frazę jestem w top 1, a teraz jestem na inne.
Ale TY przy pewnej mojej pomocy startowej stałeś się fachowcem w klocki seło i faktycznie były TOP 1 na ciężki kaliber... Jednak z tego co pamiętam była to zasługa całokształtu ciężkiej pracy jaką w to Wkładałeś nie tylko masatblasta ;) ...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności