Skocz do zawartości

Blast na zaplecze

grosiek

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 38
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

i linkować w tych tekstach zaplecze, przez blackpressa?

:olaboga: Ja rozumiem, że to dział dla początkujących, ale wszystko ma swoje granice...

"Ja nie bywam w kuluarach, nie wiem gdzie to jest. Bywam w innych miejscach w innym towarzystwie..." SEO Norris - cytat roku 2014
"Dlatego dużo firm i freelancerów zajęło się pp, nie poradzili sobie z klientami i aktualizacjami algo." Cytat wszech czasów!

A dlaczego miały by nie działać, kwestia tak naprawdę skuteczności, początkowa bardzo duża skuteczność wynikała z tego ze blasty szły w dużej części na stare opuszczone przez adminów fora i blogi z wysokim PR, TR i site, często postawione na jakiś darmowych platformach, problem z tym że z czasem te fora zostały tak zaspamowane że ich moc spadła niemal do zera, dlatego blasty poszły na ilość i liczone są w mln. Teraz soft dąży do uzyskiwania dostępu do nowych for, udoskonalając przełamywanie zabezpieczeń i możliwie jak najlepszego udawania żywego człowieka.

• 3 tygodnie później...

to tylko zaplecze, jeśli padnie parę stron to nic wielkiego stać się nie musi, a człowiek mądrzejszy będzie. Ale blastujemy tylko to, co się przyda. Śmieci lepiej zostawić, nigdy nie wiadomo kiedy zaczną nam śmierdzieć.

Nie cierpię spamerów!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności