Skocz do zawartości

Kimsufi

ErnestM

Rekomendowane odpowiedzi

ten atom to 50 zł brutto nie 40, to dla ciebie lepsza oferta? wczesniej były rps-y bez limitu transferu a tu masz max 500gb... wcześniej był jeden dysk ale 2tb więc to samo, z resztą po co ci nawet 2tb na dysku jeżeli transfer takiej ilości danych będzie cię ograniczał... nie skorzystasz nawet z połowy tego miejsca, szukam alternatywy od rana.. nadal nie mogę znaleść jakbyś znał coś podobnego z dużym transferem to podeślij linka

Zarabiaj na wyświetleniach reklam - wszystkie serwisy akceptowane

Ooo, a to ciekawe.

Chyba poświęce VPSy na rzecz nowych Kimsufi. Bardzo fajne zaskoczenie (przynajmniej dla mnie) ;-)

KryptoPoradnik - twoje źródło wiedzy o kryptowalutach

Dyskusje o kredytach i pożyczkach - Forum Kredytowe | Kantory walut online - KantoryWalut.pl     

dzięki x1349, skąd wiesz? gdzie to pisze? nie mogę znaleść info na stronie odnośnie transferu, dopiero e5 pisze że ma bez limitu

edit:

ok, czekam od ovh na info w sprawie tego sp, znając ovh pewnie koło piatku odpiszą ;)

edit2:

zwracam honor, odpowedzieli w 4 min, nie ma ograniczenia transferu, łał! rekord! chyba tylko tak szybko odpowiadają jak chce się coś kupić ;) bo 2 godziny temu pisałem do supportu w sprawie porannego padu 2 rps-ów i do teraz nic heh

ten atom to 50 zł brutto nie 40, to dla ciebie lepsza oferta? wczesniej były rps-y bez limitu transferu a tu masz max 500gb

Dla "prywaciarza" 50, dla firmy 32 zł ;)

Niesamowite po prostu, żeby płacąc 30-50 zł nie było transferu bez limitu?!?! Świat się wali ;)

I sorry, ale własny dysk, to własny dysk, więc tak, oferta jest lepsza niż RPS.

"Szaleństwem jest chodzenie po ulicy z połówką melona na głowie i powtarzanie: Jestem chomikiem"

Dick Steele, Agent WD-40 [*]

dla firmy też 50 chyba że wydajesz wszytko co zarabiasz i wychodzisz na 0. Czytaj ze zrozumieniem a nie przekręcaj moje słowa, nigdzie nie pisałem o serwerze za 50 zł bez limitu transferu a coś z 10tb do 200zł. I tak wcześniejsze rps-y były zdecydowanie lepsze niż ten nowy za 50 zł jeżeli ktoś nie potrzebuje "swojego" dysku...

dla firmy też 50 chyba że wydajesz wszytko co zarabiasz i wychodzisz na 0.

Mały OT - co to za bzdet? Widać, że nigdy nie prowadziłeś firmy i nie masz w ogóle pojęcia o tym co piszesz... Przecież w przypadku tego serwerka za 39 zl wystarczy że zarobisz kwotę między 46 zł, a nieskończoność i już Cię ten serwer kosztuje nie 50, tylko 33, bo "odzyskujesz" vat i dochodowy z tej kwoty.

"Szaleństwem jest chodzenie po ulicy z połówką melona na głowie i powtarzanie: Jestem chomikiem"

Dick Steele, Agent WD-40 [*]

Pamiętajmy także, że firma może być podmiotowo zwolniona z VAT, więc nie zaoszczędzi tak wiele - jedynie wrzuci zakup w koszty ;)

Tak czy siak, Arkadiusz ma rację.

KryptoPoradnik - twoje źródło wiedzy o kryptowalutach

Dyskusje o kredytach i pożyczkach - Forum Kredytowe | Kantory walut online - KantoryWalut.pl     

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności