Skocz do zawartości

Google zbanował w Polsce 235 000 domen!

Xann

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 70
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

możesz i w 3 dni zaliczyć wszystkie domeny, im więcej pkt tym większy i szybszy zasięg

Koszem się nie przejmuj, dyskusja jest wyczerpana. Ile tych punktów potrzeba? Orientujesz się, czy nie? Podałeś horyzont 3 dni. Dobra, to ile punktów trzeba przyłożyć, żeby zaliczyć w 3 dni wszystkie strony.

Eksperyment Discover.pl

Ja do top30 wbiłem się dwiema półlitrówkami i słoikiem ogórków.

Wpadłem w filtr po 0,75 :(

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

Wejdą w top1000 :D Wiem co piszę... :)

E: @Yeden do czego zmierzasz? Masz na tyle duże doświadczenie że jesteś w stanie przewidzieć skutki...

Jestem w stanie. Od wczoraj. :)

A na poważnie, odpowiedź na zadane pytanie interesowała mnie z jednego powodu. Na ilu domenach będą linki przy standardowym używaniu eweba. I czy w związku z tym ma znaczenie czy stron ewebie będzie 30 tys. czy 50 tys. Najważniejsze, żeby strony były podlinkowane, niezbanowane i czynne, a tego Xann pilnuje.

Eksperyment Discover.pl

Jestem w stanie. Od wczoraj. :)

Przeanalizowałem i widzę ;) Zadedykuję Ci jedynie piosenkę "Nic nie może wiecznie trwać", obserwuj :)

Wracając do sedna powtórzę pytanie:

@CezAre rozumiem że po przeczytaniu uwag, usuniesz artykuł i napiszesz jeszcze raz rzetelnie?

nihil fit sine causa

nie lubię odslaniac kart ale raz kozie śmierć, nie jest istotne ile jest domen w eweblinku, istotne jest ile jest IP, słabością google są linki z różnych IP i moc systemów to IP a nie domeny, kto będzie na Silesia SEM w we wtorek to może obecnie wyciągnąć dużo informacji niestety publicznie pisemnie już ich nie podaje, nie te czasy :-)

Marketing internetowy dla firm

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności