Skocz do zawartości

Grupa katalogów - Netmisja

blake

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 205
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Dodam, że serwis jest też linkowany równolegle z innego źródła. W przypadku linkowanych fraz lokalnych aktualnie są to pozycja 8,9 w Google. W przypadku fraz ogólnych - dwie frazy to pozycje w drugiej dziesiątce. Jedna jest poza 100'tką.

Obecnie dwie frazy, które były w drugiej dziesiątce - jedna jest na 5 pozycji druga na 9 tej. Lokalne frazy pozycje 1,4,5,7. Ta, która była poza 100'tką na razie do 100'tki nie weszła.

multikonta

bo wpis dodany ma od razu wpisane odwiedziny bota - 2, a jak jest 3 to z reguły jest zaindeksowany

Bo bot od razu widzi wpis - czyli jest już link zaliczony. Wyżej pisałem chyba tutaj albo w innym temacie, że to czy on się pojawi w indeksie a to czy jest "zaliczony" to są 2 różne bajki. Skuteczność katów jest taka a nie inna, właśnie dlatego, że wpisy są odwiedzane przez bota parę sekund po dodaniu. On po prostu z katów nie schodzi.

"Ja nie bywam w kuluarach, nie wiem gdzie to jest. Bywam w innych miejscach w innym towarzystwie..." SEO Norris - cytat roku 2014
"Dlatego dużo firm i freelancerów zajęło się pp, nie poradzili sobie z klientami i aktualizacjami algo." Cytat wszech czasów!

Załapałem się na testy do blake'a. Dziś, tj. 7 kwietnia rozpoczął się test, wpisy będą dodawane co 3 godziny, koniec 16 kwietnia. Tekst synonimiczny 650-700zzs (z 3300 przed mieszaniem). Zdam relacje po zakończeniu dodawania ;)

Dodawanie zakończyłem 16 kwietnia, tuż po dodaniu wszystkich wpisów do katalogów, około 80% z nich było już w indeksie, reszta to wpis dodane w ostatnich dniach cyklu. Obecnie 100% znajduje się w Google, pozycje dobrze podskoczyły w górę, przed rozpoczęciem cyklu frazy znajdowały się na 11 i 9 pozycji, obecnie na tą chwile jest to 7 i 4 pozycja, jak widać mają dobrą moc :-) Polecam!

Miło słyszeć że katalogi są cały czas linkowane, mamy wtedy pewność że wpisy będą mieć jeszcze większą moc ;D

Policyjny blog - https://niebiescy997.pl/. Informacje, ciekawostki, rekrutacja do służby w Policji.

Dzisiaj dorzuciłem kolejny ważny punkt do regulaminu (po dyskusji w innym wątku). Proszę o zapoznanie się z regulaminem przed dodaniem kolejnego wpisu, żeby później nie było niejasności.

"Ja nie bywam w kuluarach, nie wiem gdzie to jest. Bywam w innych miejscach w innym towarzystwie..." SEO Norris - cytat roku 2014
"Dlatego dużo firm i freelancerów zajęło się pp, nie poradzili sobie z klientami i aktualizacjami algo." Cytat wszech czasów!

UWAGA :) PW mam zapełnione w 98%, co oznacza, że można do mnie wysłać tylko jedną wiadomośc... Dlatego pierwsza osoba, której uda się wysłać to PW otrzyma multikod zwykły.

PS. Proszę również tą osobę żeby po otrzymaniu multikody napisała tutaj, że zgarnęła, bo później wyczyszczę trochę skrzynkę i żeby nie pisały kolejne osoby.

Dotarł mail od Ciebie, wysłałem z innego adresu (masz maila z gmail.com, więc leci tam do spamu z netmisji od razu, bo wszystkie potwierdzenia dodan wysyłają się z tej domeny - dla googla to za dużo jak ma kilka k dziennie to uznaje za spam). Jak by nie dotarło to czyszczę właśnie skrzynkę.

Proszę nie pisać o multikoda jak by co, bo już wydany...

• 2 tygodnie później...

Obecnie dwie frazy, które były w drugiej dziesiątce - jedna jest na 5 pozycji druga na 9 tej. Lokalne frazy pozycje 1,4,5,7. Ta, która była poza 100'tką na razie do 100'tki nie weszła.

Po przeszło 20 dniach parę słów o wynikach testu:

Od 5 maja - do dzisiaj - bz

Frazy, które były na 5 i 9 pozycji są cały czas na trzeciej pozycji

lokalne pozycje 3,1,1,2

Ta fraza, która była poza 100-tką utrzymuje się na 7 bądź 8 pozycji. Zatem całkiem nieźle!!

Linkowanie będzie jeszcze trwało do 3 czerwca 2013

multikonta

Skrzynkę "odetkałem", na podstronie multikody jest mail kontaltowy: katalogi (malpa) netmisja.pl

Witam,

Mam pewne pytanie. Zakupiłem kod itd. Mam zamiar podlinkować swoja stronę. Chciałbym jednak wykorzystać te 100 wpisów tak, aby np. 50 podlinkować na tyutł A, a kolejne 50 na tytuł B. Czytałem, żeby lepiej nie linkować duża ilość na ten sam anchor text. Stąd też moje pytanie, da się tak zrobić przy pomocy dodawarki, aby najpierw dodać 50 na z jednym tytułem, a potem np. 50 z drugim? Dzięki za odpowiedź i pozdrawiam!

Dobra, dodałem wpis i dopiero zobaczyłe, że w tytule również można dodawać synonimy. Już wszystko sam sobie wyjaśniłem. :-)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności