Skocz do zawartości

Grupa katalogów - Netmisja

blake

Rekomendowane odpowiedzi

Nie doda na pewno, będzie to różnie, czasami 60-40, czasami 45-55, raz na sto może się uda równo 50/50, ale jakie to ma znaczenie? System jak obliczyć ile linków potrzebujesz na daną frazę?

"Ja nie bywam w kuluarach, nie wiem gdzie to jest. Bywam w innych miejscach w innym towarzystwie..." SEO Norris - cytat roku 2014
"Dlatego dużo firm i freelancerów zajęło się pp, nie poradzili sobie z klientami i aktualizacjami algo." Cytat wszech czasów!

• Odpowiedzi 205
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Bo?

"Ja nie bywam w kuluarach, nie wiem gdzie to jest. Bywam w innych miejscach w innym towarzystwie..." SEO Norris - cytat roku 2014
"Dlatego dużo firm i freelancerów zajęło się pp, nie poradzili sobie z klientami i aktualizacjami algo." Cytat wszech czasów!

Nie był, jedna domena miała PR3, ale to był fake PR. Przy ostatnim updajcie PR domeny były jeszcze świeże i nie linkowane, nie doczekały się kolejnego, bo go jeszcze nie było...

Póki co grupa ma się dobrze i nic się jej nie dzieje.

Ostatnia promocja przed podwyżką cen!

Od 1 lipca ceny multikodów pójdą o 100% w górę, dlatego kupując multikod w tej promocji będziesz o 130% do przodu. Multikody nie mają terminu ważności.

Promocja to -30% za multikod. Trwa do piątku (31.05.2013).

Zamówienia jak zawsze przez maila (katalogi @ netmisja.pl). W mailu podajesz - ilość i rodzaj multikodów, dane do faktury. Stałym klientom wysyłam od razu fakturę i kody. Nowi otrzymają proformę.

Ceny multikodów:

przelew (bez linka w treści) - 18,45 (w promocji 12,92)

zwykły (z linkiem w treści) - 24,60 (w promocji 17,22)

premium - 36,90 (w promocji 25,83)

gold - 55,35 (w promocji 38,75)

Dokładny opis multikodów w dodawarce, po wybraniu odpowiedniego typu wpisu: https://netmisja.pl/dodaj-wpis/

Jak łatwo policzyć przy multikodzie zwykłym, gdzie dodajemy linka w treści to koszt jednego linka wychodzi 7 GROSZY netto.

Od 1 lipca jak już wcześniej pisałem ceny idą 100% w górę i nie będzie żadnych promocji.

3 posty wyżej 3 linijka

Umiecie czytać, tylko ze zrozumieniem tego co czytacie?

Pytanie czysto retoryczne, bo patrząc na posty, odpowiedź jest oczywista.

Zamówienia jak zawsze przez maila (katalogi @ netmisja.pl). W mailu podajesz - ilość i rodzaj multikodów, dane do faktury. Stałym klientom wysyłam od razu fakturę i kody. Nowi otrzymają proformę.

@Blake jak opisy będą jak to czytanie, to czeka Cie troche moderacji ;)

- Reklama -

Podatki we Wrocławiu: biuro podatkowe wrocław

Miejscówa do parkowania przy Okęciu: parking okęcie

Panie jak ja się przy moderacji czasami naklnę. Nie dość, że kupi taki multikoda to jeszcze nie doda w dodawarce tylko wchodzi do każdego katalogu osobno i dodaje w nim ten sam opis. Później zamiast usunąć z dodawarki jeden wpis bez synonimów to muszę kliknąć 300 razy żeby poszedł do kosza ze wszystkich katów.

• 3 tygodnie później...

Przypominam, że zostało 15 dni do zakupów w starych cenach. Od 1 lipca ceny multikodów idą w górę.

Aktualny cennik:

18,45 MULTIKOD przelew - 0 linków w treści, od 300 do 3k znaków, od 3 do 6 tagów, 1 kategoria

24,60 MULTIKOD ZWYKŁY - 1 link w treści, od 300 do 3k znaków, od 3 do 6 tagów, 1 kategoria

36,90 MULTIKOD PREMIUM - 1 link w treści, od 300 do 3k znaków, od 3 do 6 tagów, 2 kategorie, promowany w okienku reklamowym na losowych podstronach katalogów, w szczegółach wpisu brak innych linków wychodzących, wpis najwyżej w swojej kategorii

55,35 MULTIKOD GOLD - 2 linki w treści, od 300 do 3k znaków, od 3 do 6 tagów, 3 kategorie, link bezpośredni na wszystkich podstronach, promowany w okienku reklamowym - po upływie ważności przenoszony do grupy PREMIUM

Rabaty przy zamówieniach hurtowych:

20-50 - 5%

50-100 - 10%

100-200 - 20%

200-300 - 30%

powyżej 300 - 40%

Cennik od 1 lipca:

49,20 MULTIKOD przelew

73,80 MULTIKOD ZWYKŁY

246,00 MULTIKOD PREMIUM

492,00 MULTIKOD GOLD

Są to ceny brutto. Zniżki hurtowe będą nadal obowiązywały. Do tego co 10 multikod gratis (oprócz % rabatów).

Panie jak ja się przy moderacji czasami naklnę. Nie dość, że kupi taki multikoda to jeszcze nie doda w dodawarce tylko wchodzi do każdego katalogu osobno i dodaje w nim ten sam opis. Później zamiast usunąć z dodawarki jeden wpis bez synonimów to muszę kliknąć 300 razy żeby poszedł do kosza ze wszystkich katów.

Ludzie czytajcie strony, i korzystajcie w dodawarek :D A tak wykupiłem kody netmisji.pl 2-3tyg temu i top 10 i top30 się utrzymuje na bardzo trudne frazy, więc mogę polecić,

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności