Skocz do zawartości

Grupa katalogów - Netmisja

blake

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,

@blake - chciałbym kupić 3 multikody, czy muszę za każdy płacić osobno? W formularzu na stronie katalogu nie można wybrać ilości. No i nie ma miejsca na dane do faktury.

Tak, tak, wiem, czytałem, powinienem wysłać maila do Ciebie z danymi i potrzebną ilością. Tylko że na maila wysłanego 2 dni temu nie dostałem odpowiedzi ( w innej sprawie). Więc nie chciałbym, żeby następny wyladował w kooooolejce/spamie/śmietniku/koszu lub gdzie indziej. Chciałbym szybko i sprawnie załatwić temat. Więc jak to można zrobić?

Pozdr.

• Odpowiedzi 205
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Nie zauważyłem tego posta :hmmm: Na maila to wiem, że jednego nie odpisałem z pytaniem o kategorię, bo kategorii jest tak dużo, że na pewno jakaś podobna będzie pasowała. Co do multi i faktury to na meila wszystko katalogi@netmisja.pl

Przy okazji przypomnę, że stare ceny obowiązują jeszcze przez 4 dni.

"Ja nie bywam w kuluarach, nie wiem gdzie to jest. Bywam w innych miejscach w innym towarzystwie..." SEO Norris - cytat roku 2014
"Dlatego dużo firm i freelancerów zajęło się pp, nie poradzili sobie z klientami i aktualizacjami algo." Cytat wszech czasów!

5 postów wyżej są opisane rabaty i gratisy.

Rabaty przy zamówieniach hurtowych:

20-50 - 5%

50-100 - 10%

100-200 - 20%

200-300 - 30%

powyżej 300 - 40%

Są to ceny brutto. Zniżki hurtowe będą nadal obowiązywały. Do tego co 10 multikod gratis (oprócz % rabatów).

"Ja nie bywam w kuluarach, nie wiem gdzie to jest. Bywam w innych miejscach w innym towarzystwie..." SEO Norris - cytat roku 2014
"Dlatego dużo firm i freelancerów zajęło się pp, nie poradzili sobie z klientami i aktualizacjami algo." Cytat wszech czasów!

Ponieważ mam dużo maili z "zażaleniami", że nie wszyscy wiedzieli o podwyżce, dlatego jeszcze przez 2 dni będzie obowiązywała następująca PROMOCJA:

Zakup multikodów z 50% rabatem w paczkach po minimum 10 szt. (razem z gratisem będzie 11 sztuk). Minimalne zamówienie to 10 sztuk lub wielokrotność, maksymalnie 50 szt (czyli 55 multikodów), ceny standardowe:

49,20 MULTIKOD przelew

73,80 MULTIKOD ZWYKŁY

246,00 MULTIKOD PREMIUM

492,00 MULTIKOD GOLD

i od tych cen 50% rabatu.

Zamówienia jak zawsze na maila katalogi@netmisja.pl z danymi do faktury.

Promocja obowiązuje do jutra (piątek 05.07.2013) do godziny 14:00

• 1 miesiąc temu...

Szybka promocja ;) Do jutra do północy 2 za 1 - można zamawiać mailowo - katalogi@netmisja.pl lub kupić przez homepay i przesłać maila z otrzymanym kodem, wtedy wyślę drugi.

• 3 miesiące temu...

Katalogi dostały drugie życie, ponad połowa domen wymieniona na domeny z PR i dobrą historią, Do tygodnia zostaną wymienione pozostałe domeny a co za tym idzie cena multi wzrośnie po to żeby nie opłacało się już katalogować zapleczówek.

Do czasu wymienienia wszystkich domen (czyli około tygodnia) obowiązuje promocja - 3+1, czyli kupując 3 multikody czwarty dostajesz gratis, kupując 6 dostaniesz 2 gratis itd. Zamówienia można składać na maila katalogi@netmisja.pl

Wszyscy robią promocję to i ja zrobię na Mikołaja ;)

2 w cenie 1 jeszcze po starych cenach

Zamówienia na maila katalogi@netmisja.pl

Podajemy ilość multikodów oraz typ, jak zawsze dla stałych klientów kody wysyłane są od razu z fakturą, nowi otrzymają proformę.

• 2 tygodnie później...

Z tego co widzę

Słabo patrzysz

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności