Skocz do zawartości

Grupa katalogów - Netmisja

blake

Rekomendowane odpowiedzi

no to niezła lipa. było boom na wp-katy to powstawały jak grzyby po deszczu by wyciągnąć z nas kasę. A jak sprawdzałem wczoraj wyrywkowo to faktycznie wiele z tych wp-katów do których dodawałem pół roku temu obecnie nie działa :( Okazało się, że była to była inwestycja na pół roku. Lepiej samemu stawiać sobie blogi, teoretycznie drożej ale pewniej.

• Odpowiedzi 205
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

A jak sprawdzałem wczoraj wyrywkowo to faktycznie wiele z tych wp-katów do których dodawałem pół roku temu obecnie nie działa :(

Nie działa nawet 99% z tych co dodawałeś pół roku temu, bo miesiąc temu wszystko zostało przeniesione na nowe domeny, może zauważyłeś jakieś wzrosty w ostatnim czasie przy okazji? :)

"Ja nie bywam w kuluarach, nie wiem gdzie to jest. Bywam w innych miejscach w innym towarzystwie..." SEO Norris - cytat roku 2014
"Dlatego dużo firm i freelancerów zajęło się pp, nie poradzili sobie z klientami i aktualizacjami algo." Cytat wszech czasów!

nie wiem do jakich grup wp-katów należały te wpisy które sprawdzałem (w treści maila potwierdzającego dodanie do katalogu nie było to podane) ale większość z tych wpisów już nie istnieje, czyli cała praca z dodawaniem poszła na marne. Chyba ze każdy teraz masowo przenosi wpisy na nowe domeny

Ja niestety zaliczam ostatnio powolny zjazd w dół :(

większość z tych wpisów już nie istnieje

A o czym ja wyżej pisałem? Wpisy nie istnieją na starych domenach, bo zostały przeniesione na nowe, linki dodane pół roku temu nie zginęły, są na innych domenach.

"Ja nie bywam w kuluarach, nie wiem gdzie to jest. Bywam w innych miejscach w innym towarzystwie..." SEO Norris - cytat roku 2014
"Dlatego dużo firm i freelancerów zajęło się pp, nie poradzili sobie z klientami i aktualizacjami algo." Cytat wszech czasów!

no to niezła lipa. było boom na wp-katy to powstawały jak grzyby po deszczu by wyciągnąć z nas kasę. A jak sprawdzałem wczoraj wyrywkowo to faktycznie wiele z tych wp-katów do których dodawałem pół roku temu obecnie nie działa :( Okazało się, że była to była inwestycja na pół roku. Lepiej samemu stawiać sobie blogi, teoretycznie drożej ale pewniej.

Mam bardzo zbliżone odczucia. Przeglądałem sporą część wp-katów do których dodałem strony i albo ich nie ma, albo ledwie dyszą. Kasa na to poszła ale też mnóstwo czasu i energii. Wzrost był chwilowy - widoczny a teraz. Należało całą energie ukierunkować w inną stronę. A gdzie są te wpisy, skoro w panelu, który póki co działa po kliknięciu w katalog

"Error 520"?

Serwis komputerowy o oprogramowaniu programy-komputerowe.net.pl - serwis internetowy o komputerach,
sprzęcie komputerowym komputery-sieci.pl - systemy operacyjne programy-gry.pl

Przeglądałem sporą część wp-katów do których dodałem strony i albo ich nie ma, albo ledwie dyszą

są ale "dobrze ukryte" https://www.google.pl/search?q=%22Je%C5%BCeli+chcesz+usun%C4%85%C4%87+linki+lub+edytowa%C4%87+wpis+ZG%C5%81O%C5%9A+si%C4%99+najpierw+do+mnie+na+katalogi%40netmisja.pl%22&num=100&client=firefox-a&hs=5jV&rls=org.mozilla:pl:official&filter=0&biw=1143&bih=711&dpr=0.9" ... i tak dalej, i tak dalej. Jak ja zwykły slusarz potrafię je znaleźć to co dopiero google :)

ps. juz Blejk nie kupujesz domen z PR ??

Jak ja zwykły slusarz potrafię je znaleźć

Znalazłeś tyle na ile pozwala Twoje SEO, czyli na 20%

Chyba jestem sełowcem jak Ty :)

Jak zrobisz coś bardziej wymagającego niż "zakład usług ślusarskich w Pabianicach dolnych" ?

lubie Cie :). Idziesz w zaparte ... ale jak byś nie robił błędów ortograficznych w kategoriach to na frazę nie wyświetlało by TYLKO wyników do Twoich katów :). Zrobie coś bardziej wymagającego - podpowiem Ci że boisz się disavov a piszesz disalov :) . Taka pierdółka . Ehh chciałem Ci pomóc a jednak .... Twoje zoo , Twoje małpy :)

Idziesz w zaparte ...

Z... czym?

jak byś nie robił błędów ortograficznych w kategoriach

Nie robiłem, bo ani jednej "z palca" nie dodałem a to o czym piszesz nie jest w kategorii.

Zrobie coś bardziej wymagającego...

Napisanie footprinta nie jest raczej wymagające, to raczej każdy musi opanować już w podstawach nauki, więc nadal nie wiem do czego zmierzasz. Domyślam się, że chodzi o tego już sławnego demota :D

Blake - opróżnij skrzynkę. jak chcesz się dowiedzieć w jaki sposób ślusarz Cię obnażył. Nie wiem co to footprint :).

nadal nie wiem do czego zmierzasz

Chcę Ci powiedzieć w jak banalny sposób to zrobiłem :). Jak by co to Szczęśliwego Nowego :) ... idę pracować nad swoim katalogiem a może i blogiem o pozycjonowaniu :paker:;)

• 2 miesiące temu...

widzę, że https://netmisja.pl to przeszłość

Wnosisz po tym, że leży jeden katalog? Nota bene - zbanowany? :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności