Skocz do zawartości

Grupa katalogów - Netmisja

blake

Rekomendowane odpowiedzi

Dalej na netmisji :) tylko, że w tej chwili jest awaria serwera na którym stoi, pozostałe katalogi działają, bo nie stoją na tym samym serwerze.

"Ja nie bywam w kuluarach, nie wiem gdzie to jest. Bywam w innych miejscach w innym towarzystwie..." SEO Norris - cytat roku 2014
"Dlatego dużo firm i freelancerów zajęło się pp, nie poradzili sobie z klientami i aktualizacjami algo." Cytat wszech czasów!

• Odpowiedzi 205
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Nie cały czas, jak się postarasz, do trafisz na moment, kiedy dodawarka działa :D aczkolwiek często są z nią problemy.

Spokojnie pany, jutro powinno być już ok. Wyluzujcie w niedzielę, wypijcie coś, zrelaksujcie się a katalogować będziecie jutro :)

"Ja nie bywam w kuluarach, nie wiem gdzie to jest. Bywam w innych miejscach w innym towarzystwie..." SEO Norris - cytat roku 2014
"Dlatego dużo firm i freelancerów zajęło się pp, nie poradzili sobie z klientami i aktualizacjami algo." Cytat wszech czasów!

• 6 miesięcy temu...

Z uwagi na to, że nie mam ani czasu, ani ochoty na odbudowę grupy - TANIO ją sprzedam. Mogą być same licki, może byś wszystko razem z katalogami i domenami. Do wszystkiego dorzucam info co zrobić żeby to działało i przynosiło dobre efekty. Propozycje cenowe można składać na PW.

czas wp-katów odchodzi

Tak samo jak odszedł czas precli, swli, dodawarek itd...

Wszystko działa, tylko trzeba do tego trochę inaczej podejść.

Kupisz katy to się dowiesz co zrobić żeby miały moc jak dawniej. Trochę pracy będzie trzeba włożyć, ale będzie się opłacało. No i trzeba będzie przemyśleć, czy dawać dostęp gimbom do dodawarki czy nie, bo jak da się dostęp publiczny to prędzej czy później zajadą je disavow.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności