Skocz do zawartości

Grupa katalogów - Netmisja

blake

Rekomendowane odpowiedzi

W grupie jest już 84 katalogów, jutro dorzucę pozostałe 16 i od czwartku cena multikodu zwykłego wzrośnie do 18,45. Ostatnie 2 dni promocji w cenie 12,30! Po większe ilości kodów można się zgłaszać na PW lub maila podanego w katalogu.

"Ja nie bywam w kuluarach, nie wiem gdzie to jest. Bywam w innych miejscach w innym towarzystwie..." SEO Norris - cytat roku 2014
"Dlatego dużo firm i freelancerów zajęło się pp, nie poradzili sobie z klientami i aktualizacjami algo." Cytat wszech czasów!

• 2 tygodnie później...
  • Odpowiedzi 205
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Świąteczna promocja!

Tylko do jutra w cenie jednego multikodu otrzymasz 2! Dotyczy wszystkich typów wpisu.

Standardowe ceny multikodów:

zwykły - 18,45 (w promocji 9,23)

premium - 36,90 (w promocji 18,45)

gold - 55,35 (w promocji 27,68)

Oferta ważna do 21.12.2012 g. 23:59 (liczy się czas wpływu przelewu na konto w mbanku).

Dane konta:

NET Piotr Janczyk

49 1140 2004 0000 3902 3206 1452

w tytule wpisz rodzaj multikodu (zwykły, premium lub gold) oraz adres email na który mają zostać wysłane i przelej odpowiednią kwotę, np. dla 6 multikodów zwykłych będzie to 55,35 (płacisz za 3 a 3 otrzymujesz gratis).

"Ja nie bywam w kuluarach, nie wiem gdzie to jest. Bywam w innych miejscach w innym towarzystwie..." SEO Norris - cytat roku 2014
"Dlatego dużo firm i freelancerów zajęło się pp, nie poradzili sobie z klientami i aktualizacjami algo." Cytat wszech czasów!

• 3 tygodnie później...

Z nowym rokiem parę zmian i nowy cennik hurtowy. Powstała nowa grupa wpisów. Może opiszę po kolei typy wpisów (multikodów)

MULTIKOD przelew - 0 linków w treści, od 300 do 3k znaków, od 3 do 6 tagów, 1 kategoria

MULTIKOD ZWYKŁY - 1 link w treści, od 300 do 3k znaków, od 3 do 6 tagów, 1 kategoria

MULTIKOD PREMIUM - 1 link w treści, od 300 do 3k znaków, od 3 do 6 tagów, 2 kategorie, promowany w okienku reklamowym na losowych podstronach katalogów, w szczegółach wpisu brak innych linków wychodzących, wpis najwyżej w swojej kategorii

MULTIKOD GOLD - 2 linki w treści, od 300 do 3k znaków, od 3 do 6 tagów, 3 kategorie, link bezpośredni na wszystkich podstronach, promowany w okienku reklamowym - po upływie ważności przenoszony do grupy PREMIUM

Rabaty przy zamówieniach hurtowych:

20-50 - 5%

50-100 - 10%

100-200 - 20%

200-300 - 30%

powyżej 300 - 40%

• 2 tygodnie później...

Multikod zwykły (do wszystkich katalogów): 8aoPwsnRpZ

Wpis z synonimami (przynajmniej 1:3 dodajemy na: https://netmisja.pl/dodaj-wpis/

Sprawdzał ktoś moc tych katalogów? Cena wyższa niż konkurencyjne grupy na WP-KAT, ciekaw jestem jak z mocą, warto skorzystać z promocji? ;-)

Też miałem okazje dodać kilka projektów, po 3-4 dniach strony z wpisami obstawiły cały top (domena świeża, frazy łatwiejsze, w tym lokalne)

Mogę śmiało polecić :)

Bardzo dziękuję, zechciało mi się dodać te wszystkie synonimy i wygląda na to, że wpis poszedł do moderacji :).

Poradnia Dietetyczna Magia Zdrowia, a w niej przyjazny dietetyk :).

Centrum Medyczne z Wrocławia - lekarze specjaliści, badania, rehabilitacja.

Strona internetowa poświęcona unikatowej chińskiej sztuce walki - wejdź na kung fu Wrocław!

i wygląda na to, że wpis poszedł do moderacji :).

Nawet już został zatwierdzony... ;)

Promocja jest cały czas - przy zakupie 5 kodów 1 kod gratis.

UWAGA - piszę tutaj, bo mam nadzieję, że będę miał mniej zapytań w tej kwestii.

Często dodawane są wpisy z mailem z gmaila. I po kilku dniach dostaję pytania czy wpis został opublikowany. Wpisy z reguły moderuję po kilkanaście razy dziennie, nawet w weekendy, więc jest na pewno dodany albo odrzucony z jakiegoś powodu o którym piszę wyraźnie przy odrzucaniu.

Maile na GMAILU trafiają do spamu! Dlatego sprawdzajcie ten folder i nie tylko na gmailu, jeżeli nie dostaliście żadnego info do 24h po dodaniu wpisu.

Po dodaniu wpisu z multikodem od razu przychodzi 100 maili z danymi do założonych kont (w każdym katalogu osobno). Później wraz z publikacją wpisów przychodzi kolejne 100 maili potwierdzających dodanie do danego katalogu.

Żeby pobrać listę linków po zakończonym dodawaniu wystarczy zalogować się w panelu: netmisja.pl/wp-admin i właściwie tylko ten jeden mail na skrzynce nas interesuje, żeby wyciągnąć z niego login i hasło do netmisji. Po zalogowaniu pokazane są wszystkie bezpośrednie linki do wpisów.

Częsty problem klientów wp-katów - nie przyszedł mail - co robić - jak zalogować się, jak zmienić wpis a zwłaszcza przy złym wybraniu grupy wpisów - kod nie działa. Zawsze mozna użyć przypomnienia hasła, które już przychodzi.

Pozycjonowanie i optymalizacja stron i sklepów internetowych -> grafpa.pl

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności