Skocz do zawartości

Grupa katalogów - Netmisja

blake

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 205
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Nie wiem o które wpisy chodzi, ale ostatnio chyba 5 takich samych odrzuciłem. jeżeli są odrzucone z informacją, że nie mają unikalnego opisu to na 100% go nie miały i pisanie maili nic nie pomoże. Jedyna opcja to zalogować się do panelu, napisać unikalne opisy i przesłać ponownie do moderacji.

"Ja nie bywam w kuluarach, nie wiem gdzie to jest. Bywam w innych miejscach w innym towarzystwie..." SEO Norris - cytat roku 2014
"Dlatego dużo firm i freelancerów zajęło się pp, nie poradzili sobie z klientami i aktualizacjami algo." Cytat wszech czasów!

Jeden był się zakradł nieunikalny ale to załatwiliśmy, dzięki za szybki kontakt. Szkoda tylko że przy każdym katalogu trzeba korzystać z opcji przypomnienia hasła żeby edytować wpis. Trochę z tym roboty

Przy dodawaniu wpisu automatycznie przychodzi mail z danymi do logowania. Sprawdzałeś folder SPAMU? Pisałem o tym parę postów wcześniej.

"Ja nie bywam w kuluarach, nie wiem gdzie to jest. Bywam w innych miejscach w innym towarzystwie..." SEO Norris - cytat roku 2014
"Dlatego dużo firm i freelancerów zajęło się pp, nie poradzili sobie z klientami i aktualizacjami algo." Cytat wszech czasów!

w katalogu słon......pl

Ale ja nie mam w grupie domen z polskimi znakami, ani nawet takie zaczynającej się na slon...

PROMOCJA! Tylko 35 minut! Dzisiaj do godziny 15 - 2 multikody w cenie jednego! Do każdej grupy wpisów.

Warunki otrzymania podwójnych kodów:

Wysyłasz maila na katalogi@netmisja.pl i podajesz ilość kodów oraz typ wpisu. Tylko dzisiaj do godziny 15:00!

Otrzymujesz maila zwrotnego z numerem konta.

Po otrzymaniu przelewu wysyłam podwojone multikody.

Spieszcie się :)

Skorzystała 1 osoba ;) Promocja skierowana jest właśnie do weekendowych pozycjonerów, dlatego przedłużam ją do 17:00 (limit 10 kodów na osobę, czyli płacisz za 10 - otrzymujesz 20)

Promocja skierowana jest właśnie do weekendowych pozycjonerów

Albo takich 24/7 :D

Moje skromne przemyślenia na temat pozycjonowania próbuję przedstawiać na blogu -> https://blog.karlosky.pl
Osoby zainteresowane współpracą w zakresie SEO zapraszam na stronę www.topmaker.pl oraz https://pozycjonowanie-bialystok.pl

Wykonujesz też usługę katalogowania w swoich katalogach?

Jeszcze oficjalnie nie, ale dla użytkowników PiO mogę taką już wprowadzić. Wystarczy przesłać maila na katalogi@netmisja.pl podając dane do katalogowania, czyli url + słowa kluczowe + maila. Koszt to 10 pln + cena wybranego multikodu. W cenie 10 PLN jest stworzenie 2 opisów z synonimami (500-600 znaków po wygenerowaniu) i dodanie.

Promocja dla weekendowych użytkowników już była to teraz promocja dla nocnych ;)2 w cenie 1

Zasady te same:

Czas trwania:

Dzisiaj do godziny 22:00

Co należy zrobić?

Wysłać maila na adres katalogi@netmisja.pl podając ilość i rodzaj zamawianych kodów. Np. 2 kody (multikod przelew). W odpowiedzi na maila wysyłam podwojone kody i numer konta do wpłaty.

Promocja skierowana jest tylko do "zwykłych obywateli" :D Tzn sklepy seo nie mogą z niej skorzystać. Ograniczenie na 1 osobę to 10 multikodów (czyli w sumie 20)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności