Skocz do zawartości

Grupa katalogów - Netmisja

blake

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 205
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Dla prawdziwych nocnych marków przedłużam promocję do 23:59 :)

"Ja nie bywam w kuluarach, nie wiem gdzie to jest. Bywam w innych miejscach w innym towarzystwie..." SEO Norris - cytat roku 2014
"Dlatego dużo firm i freelancerów zajęło się pp, nie poradzili sobie z klientami i aktualizacjami algo." Cytat wszech czasów!

Tak, jeden multikod umożliwia dodanie do 100 katalogów na domenach PL (bez subdomen, regionalek, IDN).

Ceny:

Multikod przelew: 18,45 (link w tytule wpisu, bez linków w treści, 1 kategoria)

Multikod Zwykły: 24,60 (Link w tytule + 1 link w opisie, 1 kategoria)

Multikod Premium: 36,90 (Link w tytule + 1 link w opisie - promowany przez 30 dni na podstronach w okienku reklamowym, 2 kategorie)

Multikod Gold: 55,35 (Link w tytule wpisu + 2 linki w opisie, 3 kategorie, link bezpośredni na podstronach kategorii i tagów przez 45 dni, po tym okresie przenoszony do grupy Premium)

Tutaj: https://netmisja.pl/dodaj-wpis/ jest dodawarka. Dodajesz opis z synonimami (najlepiej kilka takich opisów), ustalasz harmonogram dodawania i leci do 100 katalogów automatycznie wg ustalonego harmonogramu, czyli np 2 wpisy co 4h

"Ja nie bywam w kuluarach, nie wiem gdzie to jest. Bywam w innych miejscach w innym towarzystwie..." SEO Norris - cytat roku 2014
"Dlatego dużo firm i freelancerów zajęło się pp, nie poradzili sobie z klientami i aktualizacjami algo." Cytat wszech czasów!

• 2 tygodnie później...

W ciągu ostatniego tygodnia katalogi zostały dość solidnie podlinkowane, ich moc rośnie z dnia na dzień ;) Dla nocnych marków kodziki na wpis zwykły do katalogu https://dodajka.pl

pio1

pio2

pio3

pio4

pio5

pio6

pio7

pio8

pio9

pio10

Przypominam o unikalności i logicznym sensie wpisów.

I jak tu dać darmowego koda... Prosiłem o unikalność.

pio7

pio9

pio10

lądują w koszu.

Mam mały komunikat do osób katalogujących w mojej grupie. Informuję, że nie przyjmuje wpisów z anchorami:

w$p1erajmy hosp1cja

Pora na mały teścik grupy

Test grupy na 6 fraz lokalnych. 4 z nich bardzo proste, właściwie bez żadnej konkurencji, 2 z nich - jakaś konkurencja jest, jednak nie jest to duże miasto. Strona ma ponad rok, nie była nigdy pozycjonowana - kilka naturalnych linków miała. Jak widać te proste frazy były bez linkowania w 3 dziesiątce.

28 lutego po południu zaczęło się dodawanie - 10 wpisów co godzinę. Po 2 dniach już widać efekty. 100 katalogów, czyli łatwo policzyć, że około 16 linków na każda frazę poszło. Do wpisu wykorzystałem 5 opisów zsynonimizowanych, 500 znaków po wygenerowaniu, stosunek synonimów 1:3 (w katalogach ważna jest unikalność). Wpis poszedł na multikod przelew (czyli ten najtańszy). Ne ma żadnych linków w treści - tylko link w tytule wpisu. Wpis nie jest też promowany na innych podstronach katalogów.

I najważniejsze - z wpisami nie robiłem jeszcze NIC! Nie sprawdziłem nawet ile się zaindeksowało - nie pingowałem, nie podlinkowałem. Pozycje wyglądają tak:

S9YTxj0.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności