Skocz do zawartości

Grupa katalogów - Netmisja

blake

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 205
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Podobno jutro, ciekawe jakie prezenty będą od kobiet z forum :D

"Ja nie bywam w kuluarach, nie wiem gdzie to jest. Bywam w innych miejscach w innym towarzystwie..." SEO Norris - cytat roku 2014
"Dlatego dużo firm i freelancerów zajęło się pp, nie poradzili sobie z klientami i aktualizacjami algo." Cytat wszech czasów!

• 2 tygodnie później...

Dziś 19 marca, imieniny Bogdana i Józefa ;) Z tej okazji zrobię promocję ;)

Kupując 2 kody trzeci dostajesz GRATIS!

Grupy i ceny multikodów podane są w dodawarce https://netmisja.pl/dodaj-wpis/

Ilość ograniczona do 20 kodów (w sumie 30) na jedną osobę! Tym razem mogą kupować sklepy ;)

Jak kupić? Wysyłasz maila na katalogi@netmisja.pl z informacją ile kodów chcesz kupić oraz danymi do faktury jeżeli ma być wystawiona. W odpowiedzi dostajesz numer konta i kwotę do wpłaty. Jak tylko wpłata pojawi się na koncie otrzymujesz maila z kodami i fakturą.

Promocja trwa do północy.

"Ja nie bywam w kuluarach, nie wiem gdzie to jest. Bywam w innych miejscach w innym towarzystwie..." SEO Norris - cytat roku 2014
"Dlatego dużo firm i freelancerów zajęło się pp, nie poradzili sobie z klientami i aktualizacjami algo." Cytat wszech czasów!

• 3 tygodnie później...

Kolejna promocja na multikody 2 w cenie 1

Tym razem podwajam MULTIKOD ZWYKŁY (umożliwia dodanie linka w treści). Cena: 24,60 brutto - 2 szt.

Jak zamawiać?

Wysyłasz maila na adres katalogi@netmisja.pl w którym podajesz ilość kodów jakie chcesz kupić oraz dane do faktury - w mailu zwrotnym otrzymasz nr konta i kwotę do wpłaty. W tytule wpłaty wpisujesz tylko adres email z którego składałeś zamówienie.

Promocja trwa do 7.04.2013 g 23:59 - liczy się czas zamówienia poprzez e-mail.

Limity... ;) Dla sklepów i agencji seo - 20 szt (w sumie 40), dla Kowalskiego bez limitu ;)

Przypominam, że dzisiaj ostatni dzień promocji ;) Jeden kod (MULTIKOD ZWYKŁY) na zachętę dla niedzielnych wyjadaczy ;) cbkKX3eL

No tak, kod był wolny dokładnie 14 minut ;)

Z tym kodem pewnie będzie jakiś problem teraz, nie wiem jak się zachowa wp-kat, bo... jedna osoba dodała prawidłowo (w dodawarce) opis z synonimami a druga dodała pojedynczy wpis tylko do jednego katalogu ;) Czyli pewnie będzie to tak, że ta, która dodała jako multi będzie miała 99 wpisów a ta jedna osoba jeden.

Za wolna byla moja reakcja ;) ale moze innym razem :)

Zmieniamy noclegi Ustka na lepsze dokładając wszelkich starań, aby noclegi nad morzem spełniały wszelkie oczekiwania korzystających z nich gości. Wrażenia zaś przedstawiamy w fotograficznych eksploracjach na przyjaznym forum.

Za wolna byla moja reakcja ;) ale moze innym razem :)

prawda jest taka że nie można mieć podawanych tu kodów na wyłączność dodając dodawarką. spróbuj dodać ręcznie do pierwszych 15 katalogów z listy ręcznie, może zdążysz przygarnąć sobie niektóre wpisy :)

ręczna robódka czasami popłaca :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności